Καταγγελία-δήλωση αλληλεγγύης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών

Καταγγελία-δήλωση αλληλεγγύης

Καταγγέλλουμε τη δικαστική απόφαση κατά των των δύο αγωνιστών, μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, του Ηλία Σμήλιου και του Ζήση Κλεισιάρη, με την έωλη κατηγορία της παρακώλυσης συναγωνισμού και της παράνομης βίας κατά τη διάρκεια κινητοποίησης κατά των πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης το 2017.

Τώρα που εκατοντάδες πλειστηριασμοί σπιτιών και περιουσιών, κυρίως λαϊκών στρωμάτων, κάθε εβδομάδα προαναγγέλονται και υλοποιούνται, η καταδικαστική και τρομοκρατική απόφαση του δικαστηρίου ξέρουμε καλά σε ποιούς απευθύνεται.
Η κυβέρνηση υλοποιεί στο ακέραιο την υπαγορευμένη θέληση των τραπεζών και των funds, με όπλο την άγρια καταστολή, το νομικό οπλοστάσιο και την προπαγάνδα για δήθεν προστασία των αυάλωτων πολιτών. Όμως οι αγώνες ενάντια στην υφαρπαγή και στο ξεσπίτωμα θα συνεχίζονται.
Στεκόμαστε αλληλέγγυα στους δύο αγωνιστές και σε κάθε διωκόμενο αγωνιστή που η εκδικητική μανία της άρχουσας τάξης επιδιώκει την αξόντωσή του και το γονάτισμα του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ