Η ΛΑ.Ε. στηρίζει την κινητοποίηση, που πραγματοποιεί η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων το Σάββατο 4 Ιούνη

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την κινητοποίηση, που πραγματοποιεί η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων το Σάββατο 4 Ιούνη 2022 5μμ στην πλατεία Συντάγματος

55 χρόνια μετά τον πόλεμο των έξι ημερών, που ξεκίνησε το Ισραήλ, 4 Ιούνη 1967 εναντίον της Συρίας, της Αιγύπτου, της Ιορδανίας {Δυτική όχθη Παλαιστίνης} και είχε σαν αποτέλεσμα την προσάρτηση από το Ισραήλ εδαφών της Παλαιστίνης , οι διώξεις εναντίον του Παλαιστινιακού λαού συνεχίζονται.
Η ηγεσία του Ισραήλ , με τις ευλογίες της Δύσης, πραγματοποιεί ουσιαστικά γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων, προσπαθώντας να αποκλείσει κάθε προοπτική σύστασης ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους παρά τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.
Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την κινητοποίηση της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 5μμ στην Πλατεία Συντάγματος.

  • Εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον Παλαιστινιακό λαό και στους αγώνες του για ελευθερία, δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους,επαναπατρισμό των προσφύγων.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Το Γραφείο Τύπου 3.6.2022

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ