Ανακοίνωση της Π.Γ. ΛΑΕ -ΑΑ για τις ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου

Ανακοίνωση της Π.Γ. ΛΑΕ -ΑΑ για τις ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου

Την Κυριακή 9 Ιούνη ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Για να έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια
Δεν απέχουμε από μια μάχη που θα κρίνει τη ζωή μας. Συμμετέχουμε μαζικά, για να δώσουμε μήνυμα αντίστασης, για να ενοχλήσουμε τα κέντρα εξουσίας που μας σέρνουν στην φτώχεια και στον πόλεμο.
Την Κυριακή μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να στείλουμε στην Ευρωβουλή ανθρώπους που αγωνίζονται για το δίκιο των πολλών, που καταγγέλλουν και αποκαλύπτουν τους ισχυρούς και τα σχέδιά τους. Ανθρώπους που ενοχλούν με τη δράση τους τους ολιγάρχες, τις ΝΑΤΟικές κυβερνήσεις, τα διευθυντήρια της λιτότητας.
Μπορούμε να βάλουμε στην Ευρωβουλή, την αριστερά που αγωνίζεται για να μην περάσει η λαίλαπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα εργασιακά δικαιώματα, τις ελευθερίες, τα κοινωνικά δικαιώματα.
Που αντιστέκεται στην εκτροπή και επιμένει να μιλά για να δικαιωθούν τα θύματα των Τεμπών, να μη συγκαλυφθούν τα εγκλήματα της κυβέρνησης.
Που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για να μη διαλυθεί η δημόσια υγεία, για να μην περάσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για να σωθούν τα λαϊκά σπίτια από τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις, για να σωθεί το περιβάλλον, για να κατακτηθούν δικαιώματα για τις γυναίκες, για τους ΛΟΑΤΚΙ, για ισότητα και δικαιοσύνη.
Την αριστερά που βρίσκεται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης μέχρι τέλους, που αγωνίζεται για συντονισμό με το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης για να σταματήσει η γενοκτονία από το εγκληματικό κράτος του Ισραήλ και τους συμμάχους του
Που αντιστέκεται στο ΝΑΤΟ και το σύρσιμο της Ελλάδας στους πολέμους του
Που αντιστέκεται στην ακροδεξιά και την άνοδο του νεοφασισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη, που επιμένει και μιλά για τη δίκαιη υπόθεση του Τζ. Ασάνζ, την ελευθερία, την ελευθεροτυπία
Την αριστερά που βρήκε τον τρόπο να ενωθεί και ξεχώρισε το σημαντικό: να στήσουμε πραγματική αντιπολίτευση στην επίθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να βάλουμε στο Ευρωκοινοβούλιο τη φωνή των κινημάτων.
Την Κυριακή ψηφίζουμε την ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25- Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά. Μπορεί να κάνει τη διαφορά!
Αθήνα 7.6.2024