Το σύγχρονο ΟΧΙ της εποχής είναι άλλη μια φορά του Λαού

Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου εμπνέει και συνδέεται με το σύγχρονο ΟΧΙ της εποχής, το μεγάλο ΟΧΙ των εργαζομένων, της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού ενάντια στην σύγχρονη πείνα και εξαθλίωση.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μαθητές, φοιτητές, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού, πρέπει να διευρύνουν το μεγάλο ειρηνικό, ενωτικό, αγωνιστικό ποτάμι της αντίστασης και της ανατροπής και να πουν το μεγάλο ΟΧΙ της εποχής μας:

Να πουν:

ΟΧΙ στη νέα λιτότητα που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και δημιουργεί την νέα εποχή της πείνας και της εξαθλίωσης

ΟΧΙ στην οποιαδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο

ΟΧΙ στην ανεξέλεγκτη πορεία των τιμών σε καύσιμα και ενέργεια

ΟΧΙ ανεξέλεγκτη πορεία του πληθωρισμού και στις αυξήσεις των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης

ΟΧΙ στους συνεχιζόμενους πλειστηριασμούς και κατασχέσεις

Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ξανά στον πυρήνα μιας ακόμη άγριας και σκληρής επίθεσης του κεφαλαίου, του αστικού κατεστημένου, και της κυβερνητικής οπερέτας.

Στον εκφασισμό της κοινωνίας που επιχειρείται, με όχημα ξανά, τα σκοτεινά και λαϊκίστικα πλοκάμια του ναζισμού, δημιουργούμε την ταξική αλληλεγγύη των αγώνων και της επιβίωσης και συγκροτούμε το ισχυρό ανάχωμα στην διάλυση της κοινωνικής συνοχής και της δύναμης της εργατικής τάξης.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες, η Αριστερά της εποχής οφείλουν να κλιμακώσουν και να συντονίσουν τον μεγάλο και σκληρό αγώνα ενάντια στις πολιτικές εξαθλίωσης. Οφείλουν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο, μαζικό, πλατύ, αγωνιστικό, μέτωπο ανατροπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ