Συμμετοχή του Κώστα Ήσυχου στην Διεθνή συνάντηση στο Καράκας του Διεθνούς δικτύου για την υπεράσπιση της ανθρωπότητας

Στις 3 και 4 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση 40 περίπου εκπροσώπων της διανόησης,  της τέχνης και του ακτιβισμού για την αλληλεγγύη των λαών. Η συγκεκριμένη επιτροπή έχει συμμετοχή από 18 χώρες. Πρόσφατα ιδρύθηκε στην Ελλάδα παράρτημα.

Η 4 Φλεβάρη συμπίπτει με τα 30 χρόνια της πρώτης απόπειρας του Ούγκο Τσάβεζ ως νεαρός συνταγματάρχης των ειδικών δυνάμεων κινήθηκε για την υπεράσπιση του λαού από την άγρια επίθεση στα κινήματα που αμφισβήτησαν την δικτατορία του ΔΝΤ. 2 χρόνια μετά ο ίδιος ηγήθηκε και κέρδισε τις προεδρικές εκλογές και έτσι ξεκίνησε η ειρηνική Μπολιβαριανή επανάσταση , την ίδια εποχή που η ΕΣΣΔ διαλύθηκε . Το κόκκινο νήμα της ιστορίας ποτέ δεν κόπηκε,  ούτε σταμάτησε η Μπολιβαριανή και η Κουβανική επανάσταση σταμάτησαν να ονειρεύονται και να χαμογελούν….

Στο Καράκας με την τους εκπροσώπους από την Αφρική τον καθηγητή Μπεχμάτ από την Νιγηρία και τον Πρύτανη του πανεπιστημίου του Μπενίν. Στην Μέση ο αρχηγός του επιτοκίου στρατού και υπουργός Άμυνας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας