Περιοδεία της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά στο νοσοκομείο Παίδων ( Αγλαΐα Κυριακού).

Η κυβέρνηση αφήνει τα νοσοκομεία Παίδων να διαλύονται αδιαφορώντας για τους κινδύνους στην υγεία και την ζωή των παιδιών
Περιοδεία της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25|Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά στο νοσοκομείο Παίδων ( Αγλαΐα Κυριακού).
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων αντιμετωπίζονται με συκοφαντίες και παραπομπές στα Δικαστήρια. Όμως, το προσωπικό των νοσοκομείων έχει την στήριξη της κοινωνίας. Η λειτουργία των νοσοκομείων Παίδων με ασφάλεια για τα παιδιά μας αφορά όλους.
Στις 9 Ιούνη μπορούμε να έχουμε πραγματική αντιπολίτευση που θα στέκεται δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων στο ΕΣΥ και θα παλεύει μαζί τους για να γίνει υπόθεση διεκδίκησης και αγώνα ολόκληρης της κοινωνίας!
Η ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25|Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά βρίσκεται στο πλευρό του αγώνα υπεράσπισης των δημοσίων νοσοκομείων, του αγώνα υπεράσπισης της δημόσιας δωρεάν υγείας. Η επίσκεψη της Τετάρτης έρχεται σε συνέχεια της παρουσίας μας την Τρίτη στην Παναττική κινητοποίηση που προκήρυξε η ΕΙΝΑΠ για τις ελλείψεις γιατρών στα νοσοκομεία Παίδων και τις διώξεις των γιατρών που αρνούνται να εφημερεύουν πάνω από το νόμιμο όριο υπερωριών, για λόγους αξιοπρεπείας και ασφάλειας των ασθενών!
Οι υποψήφιες Ευρωβουλεύτριες Βασιλική Αθανασοπούλου και Μάνια Μπαρσέφσκη και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Νίκος Θεοχαράκης και Χάρης Τσιμητάκης μαζί με πολυμελή αντιπροσωπεία της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25|Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, μεταξύ των οποίων η Δέσποινα Σπανού και ο Ανδρέας Μακρής μέλη της ΠΓ και ΠΣ της ΛΑΕ ΑΑ και τους εργαζόμενους συνδικαλιστές στο νοσοκομείο, Μάκη Γκίκα και Βαγγέλη Μαρούλη και μέλη της νεολαίας της ΛΑΕ ΑΑ, συζήτησαν με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.
Επιπλέον, ενημέρωσαν για τις θέσεις του συνδυασμού μας για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία, αλλά και την άμεση πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε να καλυφθούν τα κενά, και να απολαμβάνουν οι ασθενείς έγκαιρη και πολιτική περίθαλψη, αλλά και να μπορούν οι εργαζόμενοι να δουλεύουν με αξιοπρεπείς συνθήκες χωρίς κίνδυνο burnout.