Συνεργασία με τη «Μητέρα Φύση» ζητάει το ΔΝΤ για να βγει ο χειμώνας

Ακόμη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μιλάει για ενδεχόμενες κοινωνικές αναταραχές στην Ευρώπη ρίχνοντας όμως την ευθύνη στον «βαρύ χειμώνα». Ένας βαρύς χειμώνας θα μπορούσε να οδηγήσει σε κοινωνική αναταραχή στην Ευρώπη σημειώνει μεταξύ άλλων η επικεφαλής του.

Ακόμη ζητάει συνεργασία με τη «Μητέρα Φύση» σημειώνοντας πως αν η Μητέρα Φύση αποφασίσει να μην συνεργαστεί και ο χειμώνας είναι πραγματικά βαρύς, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια κοινωνική αναταραχή.

Ωστόσο παρά τις επισημάνσεις ούτε λέξη για αλλαγή στάσης απέναντι στο θέμα του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας που είναι η μόνη διέξοδος για την αντιστροφή της κατάστασης.

Αντίθετα όλη η Δύση συνεχίζει με τους ίδιους ή και χειρότερους ρυθμούς στην ίδια γραμμή όπως χαρακτηριστικά τοποθετήθηκε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν τονίζοντας ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας θα συνεχιστούν και υπενθυμίζοντας τη στήριξη της ΕΕ στην Ουκρανία με οπλισμό και πολλά δισεκατομμύρια € δήλωσε ότι αυτό θα συνεχιστεί. Όσο για τις επιπτώσεις στην ενέργεια και στις οικονομίες της Δύσης δείχνει ως υπαίτιο τη Ρωσία.

Η ηγεσία της Ευρώπης συνεχίζει να πυροβολεί την ίδια την Ευρώπη και τους Λαούς της που είναι αυτοί που δέχονται όλα τα πλήγματα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ