Η Λαϊκή Ενότητα πάντα μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας

Η Λαϊκή Ενότητα πάντα μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και του δικαιώματος στην στέγη, ενάντια στην λεηλασία των τραπεζών

  Σήμερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών έξω από την Τράπεζα Μεσογείων, για να ματαιωθεί πλειστηριασμός σπιτιού, που είχε προγραμματιστεί από την Τράπεζα για να γίνει τις επόμενες ημέρες. Η διαμαρτυρία είχε θετικά αποτελέσματα για τον δανειολήπτη.
Χιλιάδες πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί από τις  Τράπεζες για να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες. Θα αγωνιστούμε για να τους ματαιώσουμε, πολλές δίκες δεκάδων αγωνιστών έχουν προγραμματιστεί από τα Δικαστήρια για το επόμενο  δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

Απαιτείται η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη όλων μας σε όσους δικάζονται , διότι έδειξαν αλληλεγγύη σε αυτούς που έχαναν τα σπίτια τους.!!!
Η Λαϊκή Ενότητα και χθες και σήμερα και αύριο είναι πάντοτε παρούσα στον αγώνα ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας. Το δικαίωμα στη στέγη είναι ιερό.

Το Γραφείο Τύπου 13.9.2022

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ