Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης: Όλοι/ες Τρίτη 6/9 στη συγκέντρωση του σωματείου της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 5 Σεπτέμβρη 2022

 

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΡΙΤΗ 6/9 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

 

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη συγκέντρωση-πορεία που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ την Τρίτη 6/9 και καλεί όλους/ες να την ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους.

Σε μια μακρά χρονική περίοδο συνεχών αντεργατικών πολιτικών, διαχρονικά από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) και τη σημερινή, είναι πολύ κρίσιμο ζήτημα να σημειώνουν νίκες οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται απέναντι στις εργοδοτικές μεθοδεύσεις για κατάργηση στην πράξη των συλλογικών συμβάσεων, απολύσεις, μειώσεις μισθών. Ειδικά όταν, όπως αποδεικνύεται όλες αυτές τις μέρες που απεργούν οι εργαζόμενοι στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, τα ΜΑΤ έχουν γίνει το δεξί χέρι της εργοδοσίας, προκειμένου να σπάσει η απεργία με απεργοσπάστες.

Συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Σωματείο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, όχι μόνον εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας απέναντι στους απεργούς, αλλά δείχνουμε και στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό που σε λίγες μέρες θα μας τάζει πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες από τη ΔΕΘ, ότι είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, τις δουλειές μας, τις ζωές μας.

Όλοι/ες την Τρίτη 6 Σεπτέμβρη, στις 6.30΄μ.μ. μπροστά στα γραφεία του Σωματείου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά, στην οδό Φιλίππου 43.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ