Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης

Η τράπεζα Eurobank με τη θυγατρική της Cerved Property Services, αφού άρπαξαν το σπίτι της ΜΚ στην Αγία Παρασκευή στις 16/3/2016, της ζητάνε τώρα να το εγκαταλείψει άρον-άρον, παρόλο που η οικογένεια από καιρό ταλανίζεται από προβλήματα υγείας, γνωστοποιημένα στην τράπεζα.
Η μεθόδευση τόσο του πλειστηριασμού, όσο και της επικείμενης έξωσης πέρα από αισχρή είναι και απάνθρωπη. Στην πρόταση της ΜΚ να παραμείνει για ένα μικρό διάστημα το σπίτι ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ που να μπορεί να πληρώνει, η απάντηση είναι 1.500 ευρώ το μήνα !!!
Ούτε η δόση για την εξόφληση της τοκογλυφικής οφειλής δεν ήταν τόσο μεγάλη. Και να σκεφθεί κανείς πως μια αρχική οφειλή της τάξης των 50.000 ευρώ έφθασε σε λίγα χρόνια να “φάει” ένα διαμέρρισμα στην Αγ. Παρασκευή – πρώτη κατοικία και μοναδικό ακίνητο – αξίας 300.000 ευρώ.
ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, ΕΞΩΣΗ. Αυτό που τα παράσιτα και οι κονδυλοφόροι τους ονομάζουν Ανάπτυξη, Εξυγείανση των τραπεζών, Προστασία της οικονομίας.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΕΚΕΪ. Τη Δευτέρα 30/3 ώρα 11.30. Έσλιν 7 και Αμαλιάδος 20. Να μας νοιώσουν και να τους δώσουμε το μήνυμα. Σ’ αυτούς και στην άθλια κυβέρνησή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ