Πογκρόμ της ΕΛΑΣ ενάντια σε φοιτητές !

ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μετά την δολοφονική επίθεση στο ΑΠΘ, η ΕΛΑΣ αναβαθμίζει περαιτέρω την καταστολή και προσπαθεί να επιβάλλει καθεστώς τρομοκρατίας σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που οι φοιτητικοί σύλλογοι καλούν σε πορεία ενάντια στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία και τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν σήμερα το πρωί τα ΜΑΤ, σε διάφορα σημεία της πόλης ασφαλίτες με πολιτικά σταματάνε φοιτητές και τους προσαγάγουν σιδηροδέσμιους χωρίς καμιά αιτία!

Τρέμουν την αντίδραση της νεολαίας μετά τον σημερινό παροξυσμό τους, που από τύχη δεν είχε τραγική εξέλιξη!

Είναι εμφανές ότι η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε αμόκ! Το «σχέδιο Βιβλιοθήκη», που προετοιμάζει την στρατοπέδευση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στις Σχολές, συναντάει απέναντι του την σταθερή και μαζική αντίσταση των φοιτητών και των συλλογικών τους οργάνων. Δέκα μόλις μέρες μετά τις εκλογές που οι φοιτητές έστειλαν πανελλαδικό μήνυμα ανυπακοής και αντίστασης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, το μόνο που τους μένει είναι να ξεθάψουν από τα σκοτεινά ντουλάπια της ιστορίας πρακτικές αστυνομικού κράτους!

Η ΛΑΕ καταγγέλλει την αστυνομοκρατία που πάει να επιβληθεί στην πόλη και χαιρετίζει τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες των φοιτητικών συλλόγων που στέκονται μπροστά στα λυσσασμένα στίφη του Μητσοτάκη, του Θεοδωρικάκου και της Κεραμέως!

Τώρα πιο πολύ από ποτέ, ο κόσμος της δουλειάς πρέπει να σταθεί δίπλα στους αγωνιζόμενους φοιτητικούς συλλόγους που δίνουν την μάχη της υπεράσπισης των λαϊκών ελευθεριών και του Δημοκρατικού Δημόσιου Πανεπιστημίου!

Η Αριστερά οφείλει να κινητοποιήσει μαζικούς φορείς ώστε να στηθεί μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που μάχονται κόντρα στην αστυνομοκρατία και την καταστολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

-Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι προσαχθέντες

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.00μμ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ