Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχική ΔΡΑΣΕΙΣ Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στην αντιπολεμική αντιφασιστική πορεία

Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στην αντιπολεμική αντιφασιστική πορεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Η κυβέρνηση που ξεπλένει το ναζισμό και σχεδιάζει την εμπλοκή της χώρας μας και την περαιτέρω πρόσδεση στο άρμα του ΝΑΤΟ, δεν μας τρομοκρατεί!
  • Καταγγέλλουμε την σκληρή, απρόκλητη καταστολή που δέχθηκε η σημερινή αντιφασιστική αντιπολεμική αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση

Καταγγέλλουμε την σκληρή, απρόκλητη καταστολή που δέχθηκε η σημερινή αντιφασιστική αντιπολεμική αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση που καλούνταν από αριστερές οργανώσεις, μέτωπα, φορείς και φοιτητικούς συλλόγους. Με διαρκείς επιθέσεις, ξυλοδαρμούς και ρίψη χημικών καθ όλη τη διαδρομή της από τα Προπύλαια έως τη βουλή, η αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει την πορεία. Όμως, παρά την επιθετική στάση των δυνάμεων καταστολής, δεν κατάφεραν να σταματήσουν την εξέλιξη της πορείας που προχώρησε και ολοκληρώθηκε δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα!

Αφότου η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε το πράσινο φως στον εντεταλμένο Ζελένσκι και τους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ να μιλήσουν στην Ελληνική Βουλή, προκαλώντας το αντιφασιστικό αίσθημα του ελληνικού λαού , σήμερα επανέρχεται στην πάγια πρακτική της, θέτοντας μπροστά την καταστολή και χτυπώντας όσες φωνές αντιστέκονται στην αυταρχική πολιτική της.

Η κυβέρνηση που ξεπλένει το ναζισμό και σχεδιάζει την εμπλοκή της χώρας μας και την περαιτέρω πρόσδεση στο άρμα του ΝΑΤΟ, δεν μας τρομοκρατεί!

Όση καταστολή και τρομοκρατία και να επιστρατεύσουν, δε μπορούν να κάμψουν και να σταματήσουν τους αγώνες του λαού και το αντιφασιστικό, αντινατοϊκό, αντιιμπεριαλιστικό του αίσθημα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο δρόμο και να φωνάζουμε ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!