Παγκρήτια αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική πορεία στη βάση του ΝΑΤΟ στη Σούδα, Κυριακή 20/3, στις 12.00

Παγκρήτια αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική πορεία στη βάση του ΝΑΤΟ στη Σούδα, Κυριακή 20/3, στις 12.00

Να δοθεί ισχυρό μήνυμα εναντίωσης στους κυβερνητικούς τυχοδιωκτισμούς και στην εμπλοκή της Ελλάδας στα πολεμοχαρή σχέδια του ΝΑΤΟ!

Προσυγκέντρωση 11.00 Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, Χανιά

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει την παγκρήτια αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική πορεία στη βάση του ΝΑΤΟ στη Σούδα, Κυριακή 20/3, στις 12.00 που οργανώνουν σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, οργανώσεις και συλλογικότητες από όλη την Κρήτη.

Καλεί το λαό της Κρήτης, εργαζόμενους και νεολαία, να δώσουμε μαζικό και ηχηρό παρών στη βάση της Σούδας, για να εκφραστεί το αντιιμπεριαλιστικό, φιλειρηνικό αίσθημα του λαού μας που δεν συμβιβάζεται με την παραχώρηση εδάφους και στρατιωτικών διευκολύνσεωνστο σφαγείο του ΝΑΤΟ. Ενός στρατιωτικού συμπλέγματος που όσο υπάρχει διαλύει χώρες και λαούς, πυροδοτεί διαρκώς νέους πολέμους με το επιθετικό «αυτοκρατορικό» δόγμα του ευρωατλαντισμού, γεννά προσφυγιά και δυστυχία, στήνει χουντικά καθεστώτα και υποθηκεύει την προοπτική της ανθρωπότητας για ειρήνευση και αξιοπρέπεια.

Η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη, έσπευσε να στείλει οπλισμό και πολεμική βοήθεια στην Ουκρανία και να δεχτεί την ενίσχυση της αμερικανικής παρουσίας στη χώρα, εμπλέκοντας τη χώρα μας σε επικίνδυνους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών. Την ίδια ώρα που ο λαός γονατίζει από τη λαίλαπα της ακρίβειας, το μόνο που κόπτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι να δηλώσει πρώτος πίστη στο αμερικανονατοϊκό δόγμα επιβολής, και στο σύγχρονο μακαρθισμό που θέλουν να νομιμοποιήσουν τα πολεμόχαρα σχέδια της «Στρατιωτικής Συμμαχίας» του ΝΑΤΟ.

Μαζικός λαϊκός αντιιμπεριαλιστικός αγώνας- μπλόκο στα σχέδια να γίνουμε ορμητήρια και τροφοδότες πολέμου.

Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ΝΑΤΟϊκές βάσεις που αποτελούν ορμητήρια θανάτου.

Καμία εμπλοκή της χώρας μας στην σύγκρουση στην Ουκρανία.

Άρση των κυρώσεων – προστασία της αξιοπρεπούς διαβίωσης του λαού

Καμία επέκταση του ΝΑΤΟ – Απεμπλοκή της Ελλάδας από την πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ