Οι φασίστες του Κιέβου ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα με συλλήψεις και απειλή εκτέλεσης Κομμουνιστών Νεολαίων

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ

Επιβεβαιώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) η σύλληψη από τις αρχές του Κιέβου, του γραμματέα της Νεολαίας του ΚΚ Ουκρανίας, Mikhail Kononovich και του αδερφού του Aleksandr.

Μετά την σφαγή στο σπίτι των συνδικάτων της Οδησσού και την νομοθεσία που έβγαζε στην παρανομία όλες τις αριστερές οργανώσεις, μεταξύ αυτών και το ΚΚ Ουκρανίας με 13% στις βουλευτικές εκλογές του 2012, λίγοι αγωνιστές και αγωνίστριες έμειναν να παλεύουν σε συνθήκες σκληρής παρανομίας και διώξεων εντός της χώρας.

Σήμερα, ενώ μαίνεται ο πόλεμος και οι λαοί της Ουκρανίας αντιμετωπίζουν τις τραγικές του συνέπειες, οι αρχές του Κιέβου δείχνουν για μια ακόμη φορά το πραγματικοί τους πρόσωπο. Η εξουσία τους φαίνεται να φτάνει στο τέλος της: αφού ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ τους αξιοποίησαν σαν κρέας για τα κανόνια, στα πλαίσια της  στρατηγική της έντασης ενάντια στην Ρωσία, τώρα τους διαπραγματεύονται για την επόμενη μέρα της Ουκρανίας.

Κι όμως, ακόμα και σήμερα, έχουν βαλθεί να τελειώσουν το έργο που ξεκίνησαν το 2014: το ξεκληρισμα της ηγεσίας του λαϊκού κινήματος και της νεολαίας! Γιατί αυτό που τους νοιάζει πρώτα από όλα, είναι, η επόμενη μέρα στην Ουκρανία να μην βρει τους λαούς της με οργανώσεις που θα βγάλουν την αριστερά από την παρανομία και θα μπουν επικεφαλής στον αγώνα για να σταθούν οι λαοί της Ουκρανίας στα πόδια τους, ανεξάρτητοι και αδελφωμενοι, μακριά από τα σχέδια που τους επιφυλάσσει ο δυτικός ιμπεριαλισμός!

Σε αυτό το καθεστώς, των φασιστών πογκρομιστών είναι που το ΝΑΤΟ έστελνε όπλα εδώ και 7 χρόνια για να χτυπάει τον λαό του Ντονμπας. Σε αυτό το καθεστώς που στηρίζεται στους νεοναζί είναι που στέλνει σήμερα όπλα ο Μητσοτάκης. Σε περίπτωση εκτέλεση τους από τις αρχές του Κιέβου, όπως συνέβη με τόσους και τόσες αγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια, το αίμα τους θα βρίσκεται και στα χέρια του Μητσοτάκη.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ KONONOVICH

-ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΙΈΒΟΥ

Το Γραφείο Τύπου 8.3.2022