Διέξοδος στις ανάγκες της εποχής– Μέτωπο Αντίστασης και Ανατροπής

Εκδήλωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης στο Περιστέρι

Η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής όλων μας βρίσκεται στο στόχαστρο τα τελευταία χρόνια. Η αντιλαϊκή διαχείρισή της πανδημίας, οι αντεργατικοί νόμοι, η προσπάθεια διάλυσης κάθε δημόσιας παροχής και υποδομής, οι αυξήσεις στις τιμές, η ενεργειακή φτώχεια, η συρρίκνωση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, η κλιματική κρίση, οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και οι πολεμικές συγκρούσεις αποτελούν κάποιους από τους βασικούς παράγοντες που μας επηρεάζουν αρνητικά. Αυξάνουν τις ανισότητες στην χώρα μας αλλά και διεθνώς καθώς οδηγούν σε μεγαλύτερη συσσώρευση του κοινωνικού πλούτου στα χέρια των λίγων και σε μεγαλύτερη λιτότητα στην καθημερινότητα των πολλών.
Πρέπει να βρεθεί διέξοδος για τις ανάγκες της πλειοψηφίας. Πιστεύουμε ότι η συζήτηση και δράση για το αναγκαίο μέτωπο αντίστασης και ανατροπής και η προγραμματική σύνδεση των καθημερινών αναγκών με την αναζήτηση ενός άλλου δρόμου κοινωνικής οργάνωσης προς όφελος των εργαζόμενων θα είναι καθοριστική σε αυτή την κατεύθυνση.
Σας καλούμε να συζητήσουμε όλα τα παραπάνω στην εκδήλωσή μας με τίτλο «Διέξοδος στις ανάγκες της εποχής– Μέτωπο Αντίστασης και Ανατροπής» την Τετάρτη 9 Μαρτίου, 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Περιστερίου (Καραθεοδωρή 1, δίπλα στο σταθμό μετρό “Περιστέρι”).

Η Εκδήλωση για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν θα μεταδοθεί από το κανάλι της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης στο YouTube

Ο σύνδεσμος εδώ https://youtu.be/C5vT0Sw5TuU

 

Εδώ η εκδήλωση στο Facebook για να δηλώσετε συμμετοχή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ