Τόσα χρόνια ΝΑΤΟ η ίδια ιστορία. Χούντες, πόλεμοι, τρομοκρατία

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 17 Φλεβάρη 2022

 

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΤΟ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΧΟΥΝΤΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/2, ΏΡΑ 6.30΄μ.μ. στο ΆΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

 

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην αυριανή συγκέντρωση που διοργανώνουν Αριστερές Οργανώσεις – Συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την επικύρωση στην Ελληνική Βουλή της συμφωνίας ένταξης της χώρας μας στο ΝΑΤΟ.

Η επέτειος αυτή βρίσκει την Ευρώπη σε μια κρίσιμη περίοδο για την ειρήνη στην περιοχή, με αφορμή την επέκταση του ΝΑΤΟ και εγκατάσταση των στρατιωτικών μηχανισμών του σε χώρες που γειτνιάζουν με τη Ρωσία, σ΄ αυτήν την περίπτωση στην Ουκρανία.

Η Λαϊκή Ενότητα ενώνει τη φωνή της με όσους αγωνίζονται για την ειρήνη, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και για να αποτραπεί οποιαδήποτε εμπλοκή άμεση ή έμμεση της Ελλάδας σ΄ αυτές.

Για μια ανεξάρτητη Ελλάδα, ειρηνική, με κυρίαρχο το λαό της, σ΄ έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο πολυπολικός, πολυκεντρικός και σύνθετος.

Τάσσεται κατά του νέου «Ψυχρού Πολέμου» και της διαίρεσης της Ευρώπης με ύψωση νέου τείχους προς τη Ρωσία.

Αγωνίζεται, όχι μόνον για μη επέκταση του ΝΑΤΟ, αλλά για τη διάλυσή του, γιατί είναι μια πολεμική μηχανή, που καταστρέφει κράτη, καταδυναστεύει λαούς και αποσταθεροποιεί την περιοχή μας, τα Βαλκάνια.

Για την απομάκρυνση των αμερικανικών βάσεων από την Ελλάδα και έξοδό της από το ΝΑΤΟ.

Καλεί όλους/ες την Παρασκευή 18 Φλεβάρη, στις 6.30΄μ.μ. στο άγ. Βενιζέλου.

 

Το Γραφείο Τύπου

www.facebook.com/LaikiEnotitaThessalonikiOfficial

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ