Δυτικό Μέτωπο: Δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!

Την Παρασκευή 21/2/2020, τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής ενημερώθηκαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Τετάρτης 26/2/2020.

Κατά σύμπτωση, για την ίδια μέρα είχε προγραμματιστεί κινητοποίηση φορέων και συλλογικοτήτων της Δυτικής Αθήνας – Αττικής, με αίτημα να συζητηθεί το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο περιφερειακό συμβούλιο και να αποτραπούν οι εξελίξεις, που θέλουν τη Φυλή παντοτινό και, ουσιαστικά, μοναδικό χώρο διαχείρισης των απορριμμάτων ολόκληρης της περιφέρειας.

Αν αυτός είναι ο λόγος της αναβολής, οφείλουμε να διαβεβαιώσουμε τους εμπνευστές της ότι με τέτοια παλιομοδίτικα τερτίπια δεν πρόκειται να απαλλαγούν από την παρουσία μας. Σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν.

Οι φορείς και οι συλλογικότητες της Δυτικής Αθήνας – Αττικής δε θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Μετά από κάλεσμα του Δυτικού Μετώπου, πραγματοποιείται σύσκεψη για τη συγκρότηση διαδημοτικού συντονισμού, τη Δευτέρα 24/2/2020, στις 7:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό κέντρο Πετρούπολης (Εθν. Αντίστασης 61).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ