Όχι στις διώξεις των αγωνιστών εναντίον των πλειστηριασμών

Όχι στις διώξεις των αγωνιστών εναντίον των πλειστηριασμών Παναγιώτη Λαφαζάνη, Λουκά  Νίκου, Μαυρομμάτη  Αντώνη, Παπαδόπουλου  Ηλία και Παπαδόπουλου  Λεωνίδα.

Δίκη  Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, 11.30πμ, Δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 12, αίθουσα 4

Δεν έχουν τέλος οι διώξεις εναντίον των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών. Δεκάδες έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, διότι με ειρηνικές κινητοποιήσεις  υπερασπίσθηκαν την πρώτη κατοικία και την λαϊκή περιουσία. Την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου παραπέμπονται πάλι για να δικαστούν με κατηγορίες, που καλύπτουν τον μισό Ποινικό Κώδικα οι αγωνιστές Παναγιώτης Λαφαζάνης, Λουκάς, Μαυρομμάτης Αντώνης, Παπαδόπουλος Ηλίας και Παπαδόπουλος Λεωνίδας.  Το μοναδικό «έγκλημα» τους  είναι ότι υπερασπίσθηκαν την  πρώτη κατοικία  φτωχών ανθρώπων.

Βασικός στόχος όμως της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  προηγουμένως και τώρα της κυβέρνησης ΝΔ  είναι τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές και όλους όσους αντιστέκονται, για να εκπλειστηριάσουν και να μεταβιβάσουν χωρίς αντιδράσεις χιλιάδες σπίτια λαϊκών οικογενειών σε τράπεζες και funds.  Ήδη ο επόμενος χρόνος 2022, έχει χαρακτηριστεί από τους «θεσμούς» ως «έτος πλειστηριασμών».  Δεκάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για το 2022.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την λεηλασία της λαϊκής περιουσίας.

Δεν μας τρομοκρατούν οι διώξεις .  Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Απαιτούμε την απόσυρση των  κατηγοριών εναντίον των αγωνιστών, που  παραπέμπονται.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

 

Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2021                           Γραφείο Τύπου Λαϊκής Ενότητας.