Συνάντηση του Αριστερού Ρεύματος με το Σύλλογο Μαρξιστικής Σκέψης “Γ. Κορδάτος”

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση αντιπροσωπειών του Αριστερού Ρεύματος (μέλος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ) και του συλλόγου διάδοσης Μαρξιστικής Σκέψης «Γ. Κορδάτος» (μέλος του Συντονισμού Κομμουνιστικών Δυνάμεων).

Αντιπροσωπείες του Αριστερού Ρεύματος (μέλος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ) και του συλλόγου διάδοσης Μαρξιστικής Σκέψης «Γ. Κορδάτος» (μέλος του Συντονισμού Κομμουνιστικών Δυνάμεων) συναντήθηκαν και συζήτησαν σε εποικοδομητικό κλίμα για τις οικονομικές κοινωνικές, πολιτικές και διεθνείς εξελίξεις καθώς και για την ανάγκη ουσιαστικής, ενωτικής και αποτελεσματικής παρέμβασης των δυνάμεων της Αριστεράς προς όφελος της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων.

Οι δυο αντιπροσωπείες συμφώνησαν για κοινές δράσεις στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, στο αντιπολεμικό κίνημα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο κίνημα για την προστασία του περιβάλλοντος, για συνεργασία στο επίπεδο των θεωρητικών και επιστημονικών επεξεργασιών για τα σύγχρονα προβλήματα.

Επίσης, έγινε μια πρώτη συζήτηση επί της πρότασης του Αριστερού. Ρεύματος και της ΛΑΕ για ένα χώρο διαλόγου και κοινής δράσης των δυνάμεων της Αριστεράς.

Αθήνα 11-2-2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ