Η προβοκάτσια κατά της Κούβας δεν θα περάσει

Η προβοκάτσια κατά της Κούβας δεν θα περάσει

Τις τελευταίες εβδομάδες τόσο η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ και γης ΕΕ, οργανώνουν, σχεδιάζουν και υλοποιούν σχέδιο αντικουβανικης προπαγάνδας.  Προσπαθούν να εντείνουν τις δολοφονικές παράνομες κυρώσεις ενάντια στην Κούβα και στον λαό της . Λίγες μέρες μετά την συντριπτική καταδίκη της Γ.Σ. του ΟΗΕ εναντίων των κυρώσεων κατά της Κούβας.

Ταυτόχρονα το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θέτει θέμα εκ νέου κουβανικών κυρώσεων την ίδια στιγμή που στην Κολομβία το καθεστώς Ντουκε είναι υπόλογο για τις δολοφονίες εκατοντάδων διαδηλωτών και την “εξαφάνιση’’ στελεχών της Αριστεράς .

Την ώρα που η  ηρωική Κούβα βρίσκεται στην παγκόσμια πρωτοπορία στην παραγωγή εμβολίων (μακριά από κάθε λογική εμπορευματοποίησης) και συνεχίζει να προσφέρει την επιστημονική και ανθρώπινη αλληλεγγύη της με ιατρικές αποστολές σε δεκάδες χώρες , την ώρα που βιώνει το μακρύτερο και πιο δολοφονικό πλάνο κυρώσεων στην σύγχρονη εποχή (πάνω από 6 δεκαετίες)

Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός με την αρωγή της παρακμιακής ΕΕ επιμένουν να εκτίθενται στα μάτια της ανθρωπότητας

Ακόμα και σήμερα στην Αθήνα έγινε  επιστράτευση 6,7 ατόμων που διαδήλωσαν έξω από την Κουβανική πρεσβεία.  Μισθοφόροι των γνωστών υπηρεσιών που νομίζουν ότι ο Ελληνικός λαός τρώει ” κουτόχορτο”…..το ερώτημα είναι ποια ΜΜΕ θα εκτεθούν παρουσιάζονται εκ νέου το ” άσπρο μαύρο”…

Στηρίζουμε δυναμικά τον ηρωικό  λαό της Κούβας, την επανάστασή του . Διατρανώνουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί.

Venceremos!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ