Η Λαϊκή Ενότητα αποχαιρετά τον σ. Στρατή Λουπάτατζη

Η Λαϊκή Ενότητα αποχαιρετά τον σ. Στρατή Λουπάτατζη

Έφυγε από την ζωή  σε ηλικία 54 ετών ο σύντροφος και συναγωνιστής  Στρατής Λουπάτατζης. Σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε κατά της κοινωνικής αδικίας και ήταν μπροστάρης σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές της αριστεράς και του μαζικού κινήματος. Υπήρξε Ιδρυτικό  μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Κατοίκων Β/Α Αττικής ενάντια στα Διόδια. Μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής ενάντια στα Διόδια. Ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ενάντια στα Χαράτσια στο Δήμο Ωρωπού. Ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στη μόλυνση του Ασωπού.

Ασχολήθηκε με τα προβλήματα Παιδείας, συμμετείχε δραστήρια στο γονεϊκό  κίνημα  και ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας Ωρωπού. Όλη του η ζωή υπήρξε μία διαρκής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είχε ιδιαίτερη δράση για την στήριξη των προσφύγων και ενεργή παρουσία στην Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού. Για τους αγώνες του ενάντια στα Διόδια είχε διωχθεί αλλά αθωώθηκε  πανηγυρικά από τα δικαστήρια.

Υπήρξε και θα μείνει στη μνήμη μας ψυχή ανοιχτή για τα όμορφα και βαθιά για τα δύσκολα

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα και τα παιδιά του και στους οικείους του. Θα αποχαιρετήσουμε τον σ. Στρατή την Πέμπτη 1 Ιούλη 6.30 μμ στον Άγιο Γεώργιο – Νέα Παλάτια Ωρωπού.

Το Γραφείο Τύπου 29.6.2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ