Η Λαϊκή Ενότητα εύχεται στους υποψήφιους -υποψήφιες υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία

Η Λαϊκή Ενότητα εύχεται στους υποψήφιους -υποψήφιες υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία

Η  Λαϊκή Ενότητα εύχεται στους μαθητές-μαθήτριες  της Γ’ Λυκείου, που αύριο αρχίζουν τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων αλλά και στις οικογένειες τους, που τους  στηρίζουν στην προσπάθειά  τους  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Τους εύχεται όμως κυρίως καλή επιτυχία στη ζωή τους , γιατί όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η αυριανή  μάχη μπορεί να είναι η πρώτη, δεν θα είναι  όμως η τελευταία, ιδιαίτερα σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα βαθιά ταξικό, που αποκλείει πάρα πολλά παιδιά από το δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Η κυβέρνηση μάλιστα με το νόμο για την παιδεία, που ψήφισε και με τις αλλαγές για τις βάσεις εισαγωγής, που εφαρμόζει εφέτος ,παρά την πανδημία, μειώνει τις θέσεις και δημιουργεί μεγαλύτερα εμπόδια στην είσοδο για  τα Πανεπιστήμια.

Η χρονιά που πέρασε, ήταν πολύ δύσκολη για όλους τους μαθητές, λόγω αναστολής  της  κανονικής εκπαιδευτικής διαδικασίας  αλλά και για τους γονείς των μαθητών, διότι η επιβολή  του lockdown αύξησε τα οικονομικά και εργασιακά προβλήματα. Η αυριανή  μάχη είναι η προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή. Η ζωή όμως είναι μπροστά

Σημασία έχει ο αγώνας και το ταξίδι.

Το Γραφείο Τύπου 13.6.2021

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ