ΛΑΕ: Η εγκληματικότητα σε έξαρση αλλά ο κ. Χρυσοχοΐδης παρακολουθεί απαθής

Η εγκληματικότητα σε έξαρση αλλά ο κ. Χρυσοχοΐδης παρακολουθεί απαθής

Μέτρα μόνο για τα Πανεπιστήμια και τους κοινωνικούς αγωνιστές

 

Μία από τις βασικές προεκλογικές διακηρύξεις της ΝΔ ήταν η ασφάλεια των πολιτών και η πάταξη  της εγκληματικότητας. Η πραγματικότητα όμως και όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες την διαψεύδουν πανηγυρικά.

Καθημερινές εκτελέσεις από επαγγελματίες δολοφόνους εναντίον πολιτών, είτε στα πλαίσια ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, είτε για να κλείσουν στόματα, όπως στην περίπτωση του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ. Μόνο τις τελευταίες ημέρες έγιναν 5 εκτελέσεις και κυβέρνηση και αστυνομία απλώς παρακολουθούν.

Επίσης διαρρήξεις και επιθέσεις σε σπίτια, κακοποιήσεις, ακόμη και δολοφονίες πολιτών, προκειμένου να τους ληστέψουν, ιδιαίτερα σε σπίτια ηλικιωμένων.

Καταγγελίες δικηγόρων για διασύνδεση μελών του οργανωμένου εγκλήματος με διωκτικές αρχές, όπως έγινε στην περίπτωση της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο, που ήταν συνέχεια της δολοφονίας της συζύγου του. Οι καταγγελίες του δικηγόρου ούτε απαντήθηκαν, ούτε φυσικά διερευνήθηκαν.

Στο γενικευμένο αυτό κλίμα εγκληματικότητας και διαφθοράς ο κ. Χρυσοχοΐδης απαντά με δηλώσεις για τον αριθμό των κακοποιών, χωρίς να παίρνει κανένα μέτρο, αλλά αντιθέτως επισπεύδει την διαδικασία για την πρόσληψη αστυνομικών στα Πανεπιστήμια!!!

Αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κτυπήσουν τους κοινωνικούς και φοιτητικούς αγώνες!

Να κτυπήσουν κάθε αντίσταση!

Δεν μπορούν όμως!

Επικαλούνται την εγκληματικότητα αλλά η ίδια η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι την εγκληματικότητα και την ανέχονται και την συντηρούν.

Οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται ποιοι είναι υπεύθυνοι και από ποιους κινδυνεύουν.

Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές, η νεολαία, με τους αγώνες τους θα υπερασπιστούν τα κοινωνικά δικαιώματα και θα δώσουν απαντήσεις.

                  Το  Γραφείο Τύπου         2-6-2021