ΛΑΕ : Ο κ. Μητσοτάκης περιφρονεί την προσφορά του Δημοσίου Συστήματος Υγείας προς όφελος και δόξα του Ιδιωτικού Τομέα

ΛΑΕ : Ο κ. Μητσοτάκης περιφρονεί την προσφορά του Δημοσίου Συστήματος Υγείας προς όφελος και δόξα του Ιδιωτικού Τομέα

Δηλώσεις Μητσοτάκη για την υγεία:  Περιφρόνηση της προσφοράς του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, προς όφελος και δόξα του Ιδιωτικού με απώτερο στόχο τις ιδιωτικοποιήσεις.

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την υγεία αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν αναγνωρίζει την  τεράστια προσφορά των δημοσίων νοσοκομείων στην  αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά χρησιμοποιεί την πανδημία  για την περαιτέρω υποβάθμιση των δημοσίων δομών υγείας με στόχο την είσοδο ιδιωτών σε αυτές.

Πολλά δημόσια νοσοκομεία, στην περίοδο της πανδημίας, μετατράπηκαν σε νοσοκομεία μίας νόσου (covid-19),πολλές κλινικές έκλεισαν, με αποτέλεσμα πολυάριθμοι ασθενείς να αναγκάζονται να νοσηλεύονται στα ιδιωτικά νοσοκομεία, τα οποία όχι μόνο δεν προσέφεραν στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά την είδαν ως ευκαιρία για να αυξήσουν τα κέρδη τους!

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο προετοιμάζουν για το επόμενο βήμα, την είσοδο ιδιωτών στα νοσοκομεία, την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της Υγείας, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την επιβάρυνση των ίδιων των πολιτών με τα έξοδα νοσηλείας.!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ προπαγανδίζουν αυτόν τον στόχο εδώ και μήνες.

Ο Ελληνικός λαός όμως γνωρίζει ότι η υπεράσπιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προστασία της υγεία του  και της ίδιας του της ζωής.

Με αγώνες θα το υπερασπιστούμε όλοι.

Το Γραφείο Τύπου 1.6.2021