Τα πρακτικά της επιτροπής των ειδικών αποδεικνύουν κυβερνητικές σκοπιμότητες

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοσιοποίηση των πρακτικών της Επιτροπής των ειδικών αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση επικαλείται και χρησιμοποιεί τους επιστήμονες για την εξυπηρέτηση των σκοπιμοτήτων της.

Η δημοσιοποίηση των πρακτικών της Επιτροπής των Ειδικών αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση επικαλείται τους ειδικούς για να εξυπηρετήσει τις πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες της. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τα μέτρα , που αποφασίζονται δεν στηρίζονται σε υγειονομικά κριτήρια παρά μόνο σε οικονομικά.

Επεβλήθη lockdown πριν έξι μήνες σχεδόν με 700 κρούσματα καθημερινώς και αναστέλλεται με 3000 κρούσματα καθημερινώς, χιλιάδες θανάτους και με αδυναμία του Εθνικού Συστήματος Υγείας,με ευθύνη της κυβέρνησης , να αντιμετωπίσει τις ανάγκες ικανοποιητικής περίθαλψης των ασθενών.

Αποκρύπτεται η αλήθεια, λόγω της μεγάλης ασυλίας από τα ΜΜΕ, της πραγματικής κατάστασης όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας. Η Ελλάδα έχει τους περισσότερους θανάτους σε σχέση με τον πληθυσμό από οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα και επί τέσσερις εβδομάδες αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών.

Η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων προκαλεί εξόντωση του πληθυσμού.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι , η νεολαία θα αντιδράσουν στην υγειονομική και οικονομική καταστροφή που βιώνουν.

ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Το Γραφείο Τύπου 19/4/2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ