Μανώλη Θυμάμαι…. Διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μανώλη Γλέζου

ΜΑΝΩΛΗ ΘΥΜΑΜΑΙ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… Ένας χρόνος και είναι σαν χθες που έφυγε και άφησε ένα κενό στη ζωή μας όχι όμως και στην καρδιά μας και στη μνήμη μας. Ασυμβίβαστος αγωνιστής για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και τα Κοινωνικά Δικαιώματα, υπερασπιστής του Δίκιου των αδύναμων και του Λαού μας, Ενεργός Πολίτης, ακαταπόνητος και πάντα παρών, που «αντί να ξοφλήσει τη ζωή του με την τόλμη μιας στιγμής την έσπειρε σε έναν αιώνα».

Εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας, δεν δόθηκε η ευκαιρία του συλλογικού αποχαιρετισμού τότε και δεν δίνεται και τώρα η δυνατότητα μιας ανοιχτής εκδήλωσης. Για «να μη σβήσουν τα καντήλια της μνήμης», ακολουθώντας τις αναγκαίες συνήθειες των καιρών, θα μοιραστούμε αναμνήσεις που φυλάξαμε από τον αγαπημένο μας Μανώλη μέσα από μια διαδικτυακή συνάντηση, που θα γίνει στις 30 του Μάρτη, στις 7:30 μ.μ., στην οποία συμμετέχουν οι:

Κώστας Ήσυχος, Μανώλης Ισιγώνης (Αρχιτέκτονας, Πάρος), Ιωάννα Καρυστιάνη (Συγγραφέας), Σοφία Κατσουρού (Φιλόλογος, Απεράθου), Άννα Λεβογιάννη (Νηπιαγωγός, Μουσικός), Παναγιώτα Μανιού (Επ. Συνεργάτης στην Ευρωβουλή), Γιάννης Μηλιός (Ομοτ. Καθηγητής ΕΜΠ), Θανάσης Παπαδόπουλος (Δήμαρχος Καλαβρύτων), Μαργαρίτα Παπαϊωάννου (Πολ. Μηχανικός, Λονδίνο), Σπύρος Παυλίδης (Ομοτ. Καθηγητής ΑΠΘ), Τάκης Πολίτης (Καθηγ. Παν. Θεσσαλίας), Σωτήρης Πράπας (Καρδιοχειρουργός), Πέπη Ρηγοπούλου (Ομοτ. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Συγγραφέας), Σοφία Σακοράφα (Αντιπ. Βουλής των Ελλήνων), Λη Σαράφη (Ιστορικός), Άννα Φιλίνη (Αρχιτέκτονας, Ζωγράφος).

Βιντεοσκοπημένη συμμετοχή: Fabio De Masi (βουλευτής στη Γερμανική Bundestag), Martina Michels (Ευρωβουλευτής),

Paul Emile Dupret (Επ. Συνεργάτης στην Ευρωβουλή)

Για να παρακολουθήσετε την μετάδοση της διαδικτυακής εκδήλωσης στο YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ