Λαϊκή Ενότητα: Μετά τις αναρτήσεις χρηστών από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τώρα κατεβάζουν και τις διαδικτυακές εκδηλώσεις

Μετά τις αναρτήσεις χρηστών από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τώρα κατεβάζουν και τις διαδικτυακές εκδηλώσεις

 Η επιχείρηση φίμωσης και λογοκρισίας δεν θα περάσει

 

Η πρόσφατη απόφαση του επιχειρηματικού κολοσσού, που ελέγχει το facebook, να κατεβάσει αναρτήσεις που αφορούν διαδικτυακές εκδηλώσεις από 16-4-2021 και να μην προβάλλει στο μέλλον οποιαδήποτε άλλη, εντάσσεται στην γενικότερη επιχείρηση λογοκρισίας, που απορρέει από νομοθεσία της ΕΕ, η οποία ψηφίστηκε από κυβέρνηση και αντιπολίτευση πριν από λίγο καιρό.

Η κυβέρνηση και το κυρίαρχο πολιτικοοικονομικό σύστημα ελέγχουν πλήρως τα ΜΜΕ.    Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ο μόνος τρόπος “αδιαμεσολάβητης”  και “αφιλτράριστης” επικοινωνίας και πληροφόρησης χωρίς στοχευμένη παραποίηση της πραγματικότητας. Αυτό τους ενοχλεί και δεν το θέλουν  και επιδιώκουν να το  αλλάξουν και το υλοποιούν με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας που έχει γίνει νόμος και στην Ελλάδα .

Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί να σταματήσουν τα συνεχή κρούσματα λογοκρισίας που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  και να γίνει άμεση  ανάκληση της απόφασης για τις διαδικτυακές εκδηλώσεις.

.Η αλήθεια όμως πάντα αποκαλύπτεται, όσο κι αν προσπαθούν να την κρύψουν.

Τα  δημοκρατικά δικαιώματα και ειδικότερα το δικαίωμα της αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών δεν παραβιάζεται.  Έχει κατακτηθεί  με αγώνες.

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα 22-3-2021