Ελληνικό μήνυμα για τις εκλογές στην Βενεζουέλα

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου,2020 : Μήνυμα αλληλεγγύης, ενόψει των εκλογών για την Εθνοσυνέλευση στην Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας από την Ελλάδα

Ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς το λαό της Βενεζουέλας, που αγωνίζεται εν μέσω δολοφονικών κυρώσεων και πανδημίας να επιβιώσει, και αυτή την Κυριακή ψηφίζει, όπως συνταγματικά επιβάλλεται, ενάντια στη βούληση των ΗΠΑ και της ΕΕ, που ανακήρυξαν τις εκλογές διαβλητές, πριν καν γίνουν.

  6 ΔΕΚ. 2020 – ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

     ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ & ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 γίνονται οι πιο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές στη σύγχρονη ιστορία της Βενεζουέλας. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ & η αμερικάνικη μαριονέττα στη χώρα, ο Γκουαϊδό, έχουν ρίξει το σύνθημα της αποχής: Σύνθημα, το οποίο δεν φαίνεται να βρίσκει «έδαφος», καθώς στις εκλογές παίρνουν μέρος 107 κόμματα, τα 95 από τα οποία δεν έχουν σχέση με τον κυβερνητικό Συνασπισμό, ενώ μια σειρά κόμματα της αντιπολίτευσης, που ένα χρόνο ακόμα πριν υποστήριζαν τον Γκουαϊδό, συμμετέχουν στις εκλογές – παρά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ εφάρμοσαν κυρώσεις ενάντια στους αρχηγούς τους ακριβώς λόγω της συμμετοχής τους αυτής. Ωστόσο, ήδη από τον Σεπτέμβρη η Ε.Ε. αρνήθηκε να στείλει παρατηρητές για την παρακολούθηση του αδιάβλητου των εκλογών.
Ο Κώστας Ήσυχος, η Νάντια Βαλαβάνη & ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Πανεπιστημιακός Γιάννης Κουζής & ο πρ. βουλευτής Ζήσης Ζάννας, ο δημοσιογράφος – οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης & η δημοσιογράφος Λαμπρινή Θωμά εύχονται το καλύτερο στις αριστερές και ριζοσπαστικές δυνάμεις της Βενεζουέλας σε ένα συλλογικό βίντεο που θα παίζει όλη μέρα σήμερα, τελευταία μέρα προεκλογικής δράσης, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ΜΜΕ στην πολύπαθη Βενεζουέλα.

                                                                          Αθήνα, 5.12.2020

ΠΗΓΗ 1

ΠΗΓΗ 2