ΛΑΕ: Ενημερωτικό σημείωμα

Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με αναρτήσεις μελών μας  που έχουν γίνει σε  διαδικτυακές ομάδες φίλων της ΛΑΕ στο facebook, σας πληροφορούμε τα παρακάτω:

Το Γραφείο Τύπου και η ΛΑΕ ως πολιτικός φορέας, είναι διαχειριστές και έχουν ευθύνη μόνο για το κεντρικό site και FB της ΛΑΕ, όπου αναρτώνται, με ευθύνη του Γραφείου Τύπου, δελτία τύπου, ανακοινώσεις, άρθρα μελών και φίλων της ΛΑΕ και εκδηλώσεις. Οι υπόλοιπες ιστοσελίδες ή ομάδες φίλων της ΛΑΕ στο fb, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί κατά κανόνα προεκλογικά το 2015, έχουν άλλους διαχειριστές, πολλοί από τους οποίους δεν είναι καν οργανωτικά στην ΛΑΕ και οι αναρτήσεις τους ή τα σχόλια τους σε αναρτήσεις μελών μας δεν μπορούν να ελεγχθούν κεντρικά από την ΛΑΕ.

Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του FB μόνο ο διαχειριστής μπορεί να παρέμβει σε ιστοσελίδα. Η αναφορά στην ΛΑΕ, δεν δίνει στο Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ τέτοιο δικαίωμα. Επίσης δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε, ποιοι γίνονται μέλη αυτών των διαδικτυακών ομάδων.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχαμε αναγκαστεί να διαφοροποιηθούμε δημόσια από κάλεσμα μέσω μιας τέτοιας ιστοσελίδας, για συμμετοχή στην Θεσσαλονίκη, σε διαδήλωση κατά της ιατρικής μάσκας.

Επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια σε κάθε θέμα που ανακύπτει, σας ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η πάγια διαδικασία και λειτουργία, ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και για να είναι σαφές ότι για οτιδήποτε ανεβάζει μέλος της ΛΑΕ σε τέτοιες ομάδες του fb είναι με δική του αποκλειστική πολιτική και προσωπική ευθύνη.

  Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ     

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ