Λαϊκή Ενότητα: Ο πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει την παραίτηση του κου Χρυσοχοίδη – Έκθετοι πολλοί “πρωταγωνιστές” της δίκης της Χρυσής Αυγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Ο πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει την παραίτηση του κου Χρυσοχοίδη

  • Έκθετοι πολλοί “πρωταγωνιστές” της δίκης της Χρυσής Αυγής

Η εξαφάνιση του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής  Χρήστου Παππά εκθέτει ανεπανόρθωτα πολλούς “πρωταγωνιστές” της δίκης.

 Εκθέτει την Εισαγγελέα που πρότεινε την αναστολή της καταδικαστικής απόφασης με το έωλο επιχείρημα πως δεν διατρέχει κίνδυνος φυγής των καταδικασθέντων εγκληματιών.

 Εκθέτει την Ελληνική Αστυνομία, που ενώ δήλωνε ότι έχει έτοιμο επιχειρησιακό σχέδιο για την σύλληψη των εγκληματιών, και ιδιαίτερα του Διευθυντηρίου της Οργάνωσης, ο εγκληματίας υπαρχηγός της Οργάνωσης εξαφανίστηκε μπροστά από τα  μάτια της.

Εκθέτει κυρίως την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τον Υπουργό κο Χρυσοχοίδη προσωπικά, ως τον άμεσα πολιτικά υπεύθυνο για το τραγικό φιάσκο που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας. Ο κος Υπουργός  όφειλε ως ελάχιστη ένδειξη πολιτικής υποχρέωσης και ικανότητας να είχε εκπληρώσει το καθήκον του με την άμεση σύλληψη όλων των καταδικασθέντων εγκληματιών της Χρυσής Αυγής.

Ο κος Χρυσοχοίδης, αποδεικνύεται  τελικά ικανός μόνο να εφαρμόζει  τις κυβερνητικές λογικές και πολιτικές  αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας,  και να καθοδηγεί την Ελληνική Αστυνομία να δείχνει περίσσιο ζήλο στην τρομοκράτηση και την καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων και της νεολαίας .

Η παταγώδης αποτυχία του κου Υπουργού και της Αστυνομίας να εφαρμόσουν την απόφαση του δικαστηρίου, να συλλάβουν και να οδηγήσουν στις φυλακές όλους ανεξαιρέτως τους καταδικασθέντες μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έπρεπε να έχει ήδη οδηγήσει τον Πρωθυπουργό να ζητήσει την παραίτηση του κου Χρυσοχοίδη ως ένδειξη ανάληψης της πολιτικής ευθύνης συνολικά της κυβέρνησης του.

 Το Γραφείο Τύπου 24.10.2020