Συγχαρητήρια της Λαϊκής Ενότητας στο ΜΑΣ της Βολιβίας !

Συγχαρητήρια της Λαϊκής Ενότητας στο ΜΑΣ και στην νέα πολιτική ηγεσία της Βολιβίας 

Η συντριπτική νίκη της αριστεράς στην Βολιβία στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της χώρας εν μέσω πολιτικής τρομοκρατίας και  πολιτικών διωγμών, εν μέσω μιας συγκαλυμμένης δικτατορίας εδώ και εννέα μήνες, αποτελεί μια νίκη όλων των λαών που μάχονται τον νεοφιλελευθερισμό, τον φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και την υποδούλωση.

Το θεαματικό ποσοστό του ΜΑΣ με 52,38  % στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών λίγες εβδομάδες πριν τις επόμενες προεδρικές εκλογές στην Βενεζουέλα και μετά την νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στην Αργεντινή και το  Μεξικό, προϊδεάζουν για κοσμογονικές ριζοσπαστικές και προοδευτικές εξελίξεις  στην πολύπαθη Λατινική Αμερική και Καραϊβική.

Η ΛΑΕ θα συνεχίσει να ενδυναμώνει την αλληλεγγύη των λαών που στέκονται  στο πλευρό  των αδυνάτων και κατατρεγμένων , των εργαζομένων και της νεολαίας στον κόσμο.

Ο νέος πρόεδρος και αντιπρόεδρος της περίφανης και αδούλωτης Βολιβίας Luis Alberto Arce Catacora y David Choquehuanca,  η νέα πολιτική ηγεσία , ο λαός και  η νεολαία της Βολιβίας απέδειξαν ότι το αδύνατο είναι εφικτό!