Η τρομοκρατία δεν θα κάμψει το κίνημα υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας!

Η τρομοκρατία δεν θα κάμψει το κίνημα υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας!
Να αθωωθούν οι αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών.
Συνεχίζονται οι δίκες των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας, με νέα δίκη αύριο ώρα 9.00 στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (κτ. 9 αιθ. 4).
Δικάζονται αύριο οι Ρωμανός Αγγελής, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος και Θωμάς Καρράς για τους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς κατοικίας.
Μετά την προκλητική χθεσινή καταδίκη των αγωνιστών που σύρθηκαν άδικα στα Δικαστήρια επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας που χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες, είναι ακόμη πιο σημαντικό να δυναμώσει το κίνημα της αλληλεγγύης.
Η ταλαιπωρία των κοινωνικών αγωνιστών με κατασκευασμένες διώξεις και δικαστήρια έχει σκοπό να τρομοκρατήσει όσους και όσες προτάσσουν την ανθρωπιά και διεκδικούν να σταματήσει το κύμα πλειστηριασμών και
εξώσεων σε βάρος χιλιάδων οικογενειών και ανθρώπων σε αδύναμη οικονομική κατάσταση, που τους σπρώχνει στην ανέχεια και την αστεγία.
Δεν είναι τυχαίες αυτές οι εξελίξεις τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει δώσει λευκή επιταγή στα funds να αγοράζουν δάνεια κοψοχρονιά και να πετάνε στο δρόμο οικογένειες για να κερδίζουν αμύθητα ποσά.
Δεν θα συνηθίσουμε στη βαρβαρότητα! Συνεχίζουμε ακόμη πιο αποφασιστικά τον αγώνα.
Όλοι και όλες αύριο στα Δικαστήρια της Ευελπίδων 9.00 πμ, κτήριο 9.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ