Περιοδεία των υποψηφίων Κώστα Λαπαβίτσα, Βασ. Αθανασοπούλου και Μάνιας Μπαρσέφσκι σε λαϊκές αγορές της Αθήνας [Photos]

Περιοδεία μελών της ΛΑΕ-ΑΑ και του ΜέΡΑ25 και των υποψηφίων της ενωτικής πρωτοβουλίας | ΜέΡΑ25 Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, Κώστα Λαπαβίτσα, Βασιλικής Αθανασοπούλου και Μάνιας Μπαρσέφσκι σε λαϊκές αγορές της Αθήνας

Περιοδεία στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική, Οικολογική Αριστερά με την συμμετοχή των υποψηφίων Κώστα Λαπαβίτσα, Βασιλικής Αθανασοπούλου και Μάνιας Μπαρσέφσκι στις λαϊκές αγορές Αμπελοκήπων και Εξαρχείων. Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα, που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και έχει σαν συνέπεια την λεηλασία του εισοδήματος του. Η Ελλάδα είναι, σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, η τέταρτη χώρα παγκοσμίως στον πληθωρισμό τροφίμων, μετά την Τουρκία, την Ουγγαρία και τη Ν.Κορέα. Η κυβέρνηση μέσω της ακρίβειας αυξάνει τα φορολογικά έσοδα. Τα λαϊκά στρώματα αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Οι ευρωεκλογές πρέπει να είναι ένα μάθημα.
Ενίσχυση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας | ΜέΡΑ25 Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για μαχητική αντιπολίτευση θα ανοίξει ένα νέο δρόμο. Όλοι μαζί μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.


Σχόλιο Κώστα Λαπαβίτσα για την περιοδεία στις λαϊκές αγορές

Στις λαϊκές Πανόρμου και Εξαρχείων του Σαββάτου, για ενημέρωση για τις θέσεις μας και συζήτηση με τον κόσμο.
Οι τιμές στους πάγους παραμένουν υψηλές, μια ακόμα υπόμνηση ότι τα κυβερνητικά μέτρα για την ακρίβεια είναι ανύπαρκτα.
Οι παραγωγοί και οι καταναλωτές βλέπουν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται, ενώ τα καρτέλ των μεσαζόντων απολαμβάνουν υπερκέρδη.
Οι θέσεις μας για την ακρίβεια, για πλαφόν, για φορολόγηση των κερδών της αισχροκέρδειας και για μέτρα ενάντια στα καρτέλ βρίσκουν ανταπόκριση γιατί αφορούν τον κόσμο της δουλειάς και την ζωή του!
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να υπάρχει πραγματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών!
Με τις συνυποψήφιες Μάνια Μπαρσέφσκη και Βασιλική Αθανασοπούλου και στελέχη και φίλους της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά

Λαϊκή αγορά Αμπελοκήπων

 

Λαϊκή αγορά Καλλιδρομίου (Νεάπολη Εξαρχείων)