Σχόλιο Κώστα Ήσυχου, μέλος του Π.Γ. της ΛΑΕ- ΑΑ για τον αποκλεισμό μέρους του Ελληνισμού από την επιστολική ψήφο

Σχόλιο Κώστα Ήσυχου, μέλος του Π.Γ. της ΛΑΕ- ΑΑ για τον αποκλεισμό μέρους του Ελληνισμού από την επιστολική ψήφο

Επιτέλους οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των φιλονατοικών κομμάτων στην διακομματική επιτροπή για τις ευρωεκλογές και την επιστολική ψήφο μιλούν και πράττουν με «περισσή» ειλικρίνεια σύμφωνα με τις εντολές των αφεντικών τους αφού αποκλείουν τους ομογενείς από την επιστολική ψήφο,  που γεννήθηκαν, ζουν και εργάζονται σε «μη αποδεκτές» χώρες από τον Ευρωατλαντισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση της κυβέρνησης και χωρίς αντίδραση από τα κόμματα του Ευρωατλαντισμού έχουν αποκλειστεί από την επιστολική ψήφο όσοι κατοικούν στη Ρωσία, στην Ουκρανία, στη Λευκορωσία, στην Κούβα και σε άλλες χώρες που είναι απέναντι στη Δύση ενώ την ίδια ώρα αποστέλλονται φάκελοι στο εμπόλεμο και υπόδικο Ισραήλ στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Για να μην λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους, η επίσημη « δικαιολογία» είναι ότι με τις χώρες αυτές δεν συνεργάζονται η UPS και η DHL που είναι οι εταιρείες που έχουν αναλάβει  το έργο της αποστολής και λήψης των φακέλων προς και από το εξωτερικό!

Περισσεύουν τα λόγια για την δήθεν δημοκρατική ευαισθησία και την υποκρισία της Ελληνικής κυβέρνησης και των συστημικών κομμάτων που στηρίζουν τέτοιες κατάπτυστες αποφάσεις …

Καταφέρατε και χωρίσατε τον οικουμενική ελληνική ομογένεια σε Α ‘ κατηγορία και Δ’ κατηγορία .