Λαϊκή Ενότητα: Η συμμέτοχη του εκπροσώπου του Πρωθυπουργού υφυπουργού  Α. Στεφανή στην αντικομμουνιστική εκδήλωση στο Γράμμο και στο Βίτσι είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συμμέτοχη του εκπροσώπου του Πρωθυπουργού υφυπουργού  Α. Στεφανή στην αντικομμουνιστική εκδήλωση στο Γράμμο και στο Βίτσι είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη

Να ανακληθεί αμέσως

Η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να συμμετάσχει ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, εκπροσωπώντας μάλιστα τον ίδιο τον πρωθυπουργό, στις εμφυλιοπολεμικές αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις αποστράτων στο Γράμμο και στο Βίτσι όχι μόνο κινδυνεύει να γυρίσουν την χώρα πολλά χρόνια πίσω, αλλά αποδεικνύει τον σφιχτό εναγκαλισμό της κυβέρνησης και της ΝΔ με την ακροδεξιά και τους απόγονους και νοσταλγούς της εποχής των εκκαθαρίσεων της Πατρίδας από τους “κομμουνιστοσυμμοριτες”.

Το προσωπείο της αστικής φιλελεύθερης αβρότητας της κυβέρνησης και της ΝΔ με την απόφαση αυτή χάθηκε και αποδεικνύει την προσπάθεια της ΝΔ να καλύψει την κοινοβουλευτική απουσία της Χρυσής Αυγής και να ικανοποιήσει το ακροδεξιό και φιλοχουντικό ακροατήριο. Το μόνο που μένει μετά από αυτό είναι να ανακηρύξει την ημέρα αυτή ως εθνική εορτή διπλά στην 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου.

Αξίζουν συγχαρητήρια , στον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά, ότι μετά την «πετυχημένη» αντιμετώπιση της πανδημίας , της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και των ελληνοτουρκικών πήρε άλλη μια «εξαιρετική πολιτική απόφαση» η κυβέρνηση του , η κυβέρνηση των «αρίστων.

Μια κίνηση ανάκλησης της απόφασης και η άμεση παραίτηση του υφυπουργού, ως έμπρακτη παραδοχή του λάθους , είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός, αλλά η αποδοχή της πρόσκλησης θα τον ακολουθεί πάντα στο πολιτικό του βίο.

 

Το Γραφείο Τύπου

23/8/2020