Στη Γάζα σήμερα κρίνεται η ανθρωπιά όλων μας! – Προβολή του ντοκιμαντέρ “Γάζα”

Το Ισραήλ εδώ και 5 μήνες σκοτώνει αδιακρίτως τους Παλαιστίνιους της Γάζας, συνεχίζοντας την δολοφονική πολιτική του και γράφοντας τη μελανότερη σελίδα της βάναυσης κατοχής του.

Σήμερα το κράτος-δολοφόνος, αντί να παραδεχθεί την ιστορική ήττα του αποικιοκρατικού σιωνιστικού σχεδίου και παρά τις εναντίον του προσφυγές και ενστάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας της διεθνούς κοινότητας, κλιμακώνει αυτό που πριν 75 χρόνια ξεκίνησε, δολοφονώντας δεκάδες χιλιάδων και διαπράττοντας την πιο προβεβλημένη ως τώρα γενοκτονία, σέρνοντας στη δίνη της υπαρξιακής του κρίσης όλα τα γειτονικά του και μη κράτη, αναφλέγοντας την περιοχή της Μέσης Ανατολής με αμέτρητες συνέπειες για όλους τους λαούς.

Μπροστά σ’ αυτό τον όλεθρο, διαχρονικός χορηγός κι ωφελούμενος του οποίου είναι ο αμερικανονατοϊκός ιμπεριαλισμός, είναι χρέος καθενός και καθεμίας από μας να πάρουμε θέση. Θέση ενάντια στο κράτος-τρομοκράτη, ενάντια στο καθεστώς απαρτχάιντ που επιβάλλεται στους Παλαιστίνιους, ενάντια στο φασισμό και την σιωνιστική προπαγάνδα, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το χάος που σπέρνει. Θέση ενάντια και στην ελληνική κυβέρνηση για τη στενή γεωπολιτική, διπλωματική και στρατιωτική συνεργασία της με τη σιωνιστική κυβέρνηση Νετανιάχου η οποία και θα λογοδοτήσει για τα φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει.

Οι πολιτικές οργανώσεις Παρέμβαση και Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά, σας προσκαλούν σε προβολή του ντοκυμαντέρ “Γάζα”, μετά την οποία θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις των:
· Ραφαήλ Ασπρολούπου, Οικονομολόγου, μέλους της Παρέμβασης
· Σοφίας Χάντερ, Δικηγόρου, μέλους της Παρέμβασης
· Στράτου Γεωργούλα, Αντιπρύτανη Παν. Αιγαίου, μέλους της ΠΓ της Λαϊκής Ενότητας – Α. Α.

Στο τέλος θα διεξαχθεί συζήτηση.

Στη Γάζα σήμερα κρίνεται η ανθρωπιά όλων μας.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ