Ψήφισμα του 3ου Συνεδρίου του Αριστερού Ρεύματος για την Παλαιστίνη

Ψήφισμα του 3ου Συνεδρίου του Αριστερού Ρεύματος για την Παλαιστίνη.

Το 3ο συνέδριο του Αριστερού Ρεύματος στέκεται ολόθερμα, συντροφικά, αγωνιστικά και αδελφικά αλληλέγγυο στον ηρωικό αγώνα  ένοπλης και πολιτικής αντίστασης του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό,  την υποκριτική στάση της ΕΕ, που συνηγορεί στην γενοκτονία και την εθνοκάθαρση , την δολοφονική  σιωνιστική ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου που δολοφονεί αμάχους, βρέφη, ηλικιωμένους,  μητέρες και παιδιά.
Η σιωπή είναι συνενοχή,  η συμμετοχή της  Ελληνικής κυβέρνησης στην αρμάδα της Ερυθράς θάλασσας εμπλέκει τη χώρα μας και τον λαό μας  σε τυχοδιωκτικές εγκληματικές ενέργειες. Δεν θα το ανεχτούμε.
Το συνέδριο μας ομόφωνα θα σταθεί όχι μόνο με λόγια αλλά με πράξεις ουσιαστικής αλληλεγγύης προσπαθώντας να υπερβούμε τις δυνάμεις μας.
Κατάπαυση πυρός τώρα!
Να οδηγηθούν όλοι οι εγκληματίες πολέμου και οι συνεργοί τους στην διεθνή δικαιοσύνη.
Ελεύθερη,  υπερήφανη,  Παλαιστίνη είναι ο μόνος δρόμος για μόνιμη  ειρήνη και ευημερία για όλους τους λαούς της περιοχής.

Ζήτω η αδελφική,  συντροφική,  αγωνιστική σχέση του Αριστερού Ρεύματος,  της Ριζοσπαστικής αριστεράς με όλες τις δυνάμεις της πολιτικής και ένοπλης Παλαιστινιακής που πολεμά την κατοχή, την γενοκτονία,  τα εγκλήματά, τον εκτοπισμό,  την εθνοκάθαρση!

Venceremos!