Σχόλιο Κώστα Ήσυχου για την αποστολή της φρεγάτας «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα

Σχόλιο Κώστα Ήσυχου μέλους της ΠΓ της ΛΑΕ-ΑΑ, για την αποστολή της φρεγάτας «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα και την τυφλή νατοϊκή προσήλωση της χώρας μας.

Η αποστολή της φρεγάτας «Ύδρα» στην Ερυθρά θάλασσα από την σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ αυξάνει τους κινδύνους εμπλοκής της χώρας μας σε μια  εξελισσόμενη σύρραξη στην  ευρύτερη περιοχή μας. Η γενοκτονία σε βάρος της Παλαιστίνης από την ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου εντείνεται με την κυβέρνηση της ΝΔ να μετατρέπεται πλέον σε έμμεσο συνεργό σε ένα  ανείπωτο έγκλημα  κατά της ανθρωπότητας.

Η αυξανόμενη στρατιωτική βοήθεια της Ελλάδας  στο καθεστώς του Κιέβου, με την αφόρητη πίεση των ΗΠΑ, έχει μετατρέψει τη χώρα μας σε άβουλο «πιόνι» της Ουάσιγκτον.

Η χώρα μας  ακολουθεί ακραία και επικίνδυνη τυχοδιωκτική εξωτερική πολιτική.  Η αναγκαία πολυδιάστατη φιλειρηνική,  αντιπολεμική, πολιτική που χρειάζεται η πατρίδα μας δεν είναι απλά άμεσο  ζητούμενο αλλά αποτελεί βασική προϋπόθεση, ώστε η χώρα μας και ο λαός μας να αποφύγουν τα καταστροφικά σενάρια μιας γενικευμένης σύγκρουσης, που πυκνώνουν στην περιοχή μας αλλά και σε παγκόσμια  κλίμακα.

Η ΛΑΕ-ΑΑ θα εντείνει τις προσπάθειες της ώστε η αριστερά να συμβάλει στην διαμόρφωση μιας  αποτελεσματικής αντιπολεμικής,  αντιιμπεριαλιστικής και φιλειρηνικής ενωτικής δράσης, που μπορεί να επιβάλει βαθιά νικηφόρα κινηματική  λύση και προοπτική για τον λαό μας και όλους τους γειτονικούς λαούς.

Η Παλαιστίνη θα νικήσει! 

Οι λαοί μπορούν να νικήσουν το σκοτάδι!

Η Ειρήνη, η αλληλέγγυα διεθνιστική δράση ενώνει τους λαούς!