Ελευθερία και δικαιοσύνη για τον Τζούλιαν Ασάνζ για να μην εξοντωθεί η αλήθεια!

Ελευθερία και δικαιοσύνη για τον Τζούλιαν Ασάνζ για να μην εξοντωθεί η αλήθεια!
Συγκέντρωση Τετάρτη 21/2, Βρετανική Πρεσβεία (Πλουτάρχου 1, μετρό Ευαγγελισμός), Αθήνα, 6:00μ.μ, την ώρα της έκβασης της δημόσιας ακρόασης του Τζ. Ασάνζ.
Στις 20 και 21 Φεβρουαρίου διεξάγεται ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου η ακρόαση επί της προσφυγής του Τζούλιαν Ασάνζ για να αποτραπεί η εγκληματική έκδοσή του στις ΗΠΑ. Σε περίπτωση που ο Τζ. Ασάνζ, ιδρυτής των Wikileaks, εκδοθεί στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζει ποινή εξόντωσης από το κράτος των ΗΠΑ, δηλαδή ποινή κάθειρξης 175 ετών για την αποκάλυψη των εγκλημάτων πολέμου των ΗΠΑ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Η εκδικητική μανία των ΗΠΑ απέναντι στην ελευθεροτυπία, έχουν ήδη οδηγήσει τον Τζούλιαν Ασάνζ σε οριακή κατάσταση της ψυχικής και σωματικής του υγείας. Η στάση των αρχών και η εμπλοκή αξιωματούχων των ΗΠΑ ακόμη και σε σχέδια δολοφονίας του, καθιστούν βεβαιότητα ότι ο Τζούλιαν Ασάνζ δεν πρόκειται να τύχει δίκαιης δίκης εφόσον εκδοθεί, αλλά θα αντιμετωπίσει την ολοκλήρωση του σχεδίου φίμωσης και τιμωρίας του.
Πρόκειται για μια υπόθεση με την οποία το κράτος των ΗΠΑ επιχειρεί να εξοντώσει παραδειγματικά στο πρόσωπο του ιδρυτή των Wikileaks την ελευθερία του τύπου και του λόγου, το δικαίωμα της ανθρωπότητας να γνωρίζει την πραγματικότητα των ιμπεριαλιστικών πολέμων που εξαπολύουν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ διεθνώς.
Το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης υπεράσπισης του Τζούλιαν Ασάνζ πρέπει να νικήσει, για να ζήσει ο Τζούλιαν, για να νικήσει η αλήθεια, η δημοκρατία και η ελπίδα των λαών για ελευθερία και δικαιοσύνη. Να μην επιτρέψουμε αυτό το έγκλημα.
Να δικαιωθεί ο Τζούλιαν Ασάνζ!
Όλοι και όλες στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Τζούλιαν Ασάνζ την Τετάρτη 21/2 στις 18.00 στη Βρετανική Πρεσβεία.