Παρουσίαση στο Ναύπλιο του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015»

Πρόσκληση

Οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ (Αμαλίας 30, Ναύπλιο), με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνουμε παρουσίαση στο ΝΑΥΠΛΙΟ του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015».

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024, 7:00μμ, στην αίθουσα “ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ” (Παλιά Βουλή), Σταϊκοπούλου 12, πλατεία Συντάγματος.

Ομιλητές θα είναι οι:

Αλεξάνδρα Κορωναίου, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας και π. Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Γιάννης Κουζής, Καθηγητής  Εργασιακών Σχέσεων, π. Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής  και π. Κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Γιάννης Μιχαλόπουλος, Αρχιτέκτονας, μέλος της κίνησης “Πλειστηριασμοί STOP Αργολίδας”, υποψ. Περιφερειάρχης με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Δέσποινα Σπανού, Νομικός, πρωην Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Παντελής Κοκκινόπουλος, Ιατρός, γυναικολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αργολίδας, π. Αντιπρόεδρος  Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου.

Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας Δημήτρης Στρατούλης, π. Βουλευτής και Υπουργός.

Ναύπλιο – Αθήνα Φεβρουάριος 2024

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ