Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες !

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες

Συγκέντρωση Κυριακή 28/1, 17.00 πλατεία Ρηγίλλης

Για άλλη μια χρονιά οι φασίστες προσπαθούν να βγουν από τις τρύπες τους και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον δημόσιο χώρο. Όπως επιδιώκουν κάθε χρόνο, με αφορμή την επέτειο των Ιμίων, επιδιώκουν να οργανώσουν συγκέντρωσης μίσους!

Μπλόκο στους ναζί παρακρατικούς

Το ακροδεξιό συνονθύλευμα που βρίσκεται στην Βουλή επικοινωνεί άμεσα και νομιμοποιεί μέσα στην κοινωνία τον λόγο των φασιστών και των νεοναζί, οπότε επιδιώκουν να σηκώσουν κεφάλι και στον δρόμο.

Ο λαός οφείλει να περιφρουρήσει την νίκη που πέτυχε με την καταδίκη και φυλάκιση της ηγεσίας της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και να μην επιτρέψει στα διάφορα αποκόμματα που προέκυψαν από την διάλυση της να ριξουν ξανά το ρατσιστικό και πατριδοκάπηλο δηλητήριο τους.

Ήδη, έπειτα από κάλεσμα του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας – Πειραιά ο χώρος της πλατείας Ρηγίλλης έχει καταληφθεί από αντιφασιστικές συλλογικότητες και οργανώσεις της αριστεράς, ώστε να μην βρεθεί ούτε εκατοστό για να κάνουν την συγκέντρωση μίσους οι νεοναζί.

Η Λαϊκή Ενότητα – ΑΑ στηρίζει και συμμετέχει στο κάλεσμα του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας- Πειραιά και καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση στις 17.00 στην Πλατεία Ρηγίλλης.

Το Γραφείο Τύπου 28.1.2024

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ