Μπλόκο στην Γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Συγκέντρωση Σάββατο 27/1, 12.00 Πάρκο Ελευθερίας

Η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το Κράτος του Ισραήλ συνεχίζεται εδώ και 4 σχεδόν μήνες. Πλέον οι νεκροί έχουν ξεπεράσει του 25.000 και το Κράτος του Ισραήλ κάνεις διαρκώς σαφείς τις προθέσεις του για εθνοκάθαρσης της Γάζας και άμεσης κατοχής της στα πρότυπα της Δυτικής Όχθης.

Η προσφυγή της Νοτίου Αφρικής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης αποκάλυψε στα μάτια όλου του πλανήτη, με εμπεριστατωμένα στοιχεία, την γενοκτονία που υλοποιεί το Κράτος του Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού. Πλέον, δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει. Οι ευθύνες του Δυτικού ΕυρωΑτλαντικού ιμπεριαλισμού είναι γιγάντιες. Η πολιτική στήριξη στο Κράτος του Ισραήλ, αλλά και η έμπρακτη στήριξη με πολεμικό εξοπλισμό καθιστά την Δύση συνένοχη στην γενοκτονία που εξελίσσεται.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν πάει πίσω. Εν μέσω σφαγής του Παλαιστινιακού λαού, προχωράει σε συμφωνίες με Ισραηλινές εταιρείες όπλων (Elbit), οι οποίες αποτελούν οργανικό κομμάτι του συστήματος κατοχής, εθνοκάθαρσης και απαρτχάιντ που έχει επιβάλλει το Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού στην Γάζα και στην Δυτική Όχθη. Ταυτόχρονα, ο Πειραιάς μετατρέπεται σε διαμετακομιστικό κόμβο για το Ισραήλ, καθώς εξελίσσεται στον ενδιάμεσο σταθμό για την μεταφορά φορτίων (πολεμικών και μη), όσο τα πλοία με προορισμό Ισραηλινά λιμάνια, αδυνατούν να διέλθουν από την Ερυθρά Θάλασσα και το Σουέζ.

Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου εναντίον της Υεμένης αποκαλύπτει περαιτέρω την ουσία των θέσεων των ηγέτιδων χωρών του Ιμπεριαλισμού. Πλήρης αδράνεια και ουσιαστική πολιτική στήριξη της σφαγής του Παλαιστινιακού λαού, με ταυτόχρονη πολεμική επέμβαση εναντίον της Υεμένης και της κυβέρνησης των Ανσαραλά (Χούτι), που στέκονται έμπρακτα στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού, επιβάλλοντας ναυτικό αποκλειστικό στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ.

Η ελληνική εμπλοκή στην πολεμική επέμβαση των ΗΠΑ και του ΗΒ συνιστά κίνδυνο για τον ελληνικό λαό. Πέραν των εκατομμυρίων που θα απαιτηθούν για την συμμετοχή της «Φ/Γ Ύδρα», για την προστασία των συμφερόντων των Ελλήνων εφοπλιστών, η χώρα μας καθίσταται συνένοχος σε μια ακόμα ιμπεριαλιστική επέμβαση. Επιπλέον η Ελλάδα μπαίνει άμεσα στο κάδρο των επικίνδυνων εξελίξεων που μπορεί να προκαλέσουν ευρύτερη περιφερειακή ανάφλεξη!

Γίνεται εμφανές ακόμα μια φορά ότι τα δισεκατομμύρια των πολεμικών δαπανών δεν αφορούν την άμυνα της χώρας, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα κόμματα που στηρίζουν το πάρτι εξοπλισμών, αλλά την δημιουργία ενός στρατού- προσαρτήματος των Αμερικάνικων Ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών στην Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.

Γίνεται διαρκώς και πιο επιτακτική η ανάγκη ανάπτυξης ενός πλατιού ενωτικού αντιιμπεριαλιστικού- φιλειρηνικού μετώπου, που θα διεκδικεί την άμεση απεμπλοκή της χώρας από τα πολεμικά σχεδία των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- ΕΕ στην περιοχή και θα επιβάλλει την διακοπή σχέσεων με το γενοκτονικό Κράτος του Ισραήλ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ και ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ