Αλληλεγγύη στον Δημήτρη Φαββατά

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ πρώην βουλευτή Μεσσηνίας μέλους ΠΣ ΛΑΕ-ΑΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΒΒΑΤΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον Δημήτρη Φαββατά, πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εναντίον του όποιου κατέθεσε, εξοντωτική αγωγή ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, με την οποία του ζητά 150 χιλιάδες ευρώ.

Πριν την αγωγή ο Μητροπολίτης επιτέθηκε με απαράδεκτους  και υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του Προέδρου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ οι οποίοι δεν αρμόζουν σε ιεράρχη .

Αιτία για όλα αυτά ήταν το ότι ο Δημήτρης Φαββατάς, κατάγγειλε δημόσια, καταχρηστικές απολύσεις εργαζομένων , μεταξύ των οποίων, εγκύου, ΑΜΕΑ και συνδικαλιστών, από το Ίδρυμα “Στέγη της Εκκλησίας”

Ο Δημήτρης Φαββατάς διώκεται γιατί άσκησε τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα, αυτά που του ανέθεσαν οι εργαζόμενοι με τη ψήφο τους.

Είναι λυπηρό και συγχρόνως απαράδεκτο το ότι ο Μητροπολίτης ενεργεί με αυτόν τον εκδικητικό τρόπο επιδιώκοντας να  τρομοκρατήσει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Απαιτούμε  να αποσύρει ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας  την απαράδεκτη  και  εξοντωτική αγωγή  που κατέθεσε κατά του Προέδρου Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας Δημήτρη Φαββατά.

Το Γραφείο Τύπου 24.1.2024