Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κ. Βούρος σέρνει για δεύτερη φορά στα δικαστήρια τους εργαζόμενους στα δικαστήρια γιατί τόλμησαν να απεργήσουν

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΟΥΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΕΙ (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ) ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή του κ. Βούρου, που αντί να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και να πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων, τολμάει να σύρει για δεύτερη φορά στα δικαστήρια το Σωματείο εργαζομένων του Δήμου!

Κρυμμένη η Δημοτική Αρχή πίσω απ’ τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη, καταστολής των συνδικαλιστικών ελευθεριών μας, έστειλε δικαστικό επιμελητή, να μας επιδώσει αγωγή για αύριο Τετάρτη 13 Δεκέμβρη και ώρα 13.00μμ στο κτίριο 5 αίθουσα 1 στην Ευελπίδων.

Οι κινήσεις της Δημοτικής Αρχής δεν μας τρομάζουν, δεν μας τρομοκρατούν. Απεργοί-Εργαζόμενοι του Δήμου, σήμερα, μοίρασαν εκατοντάδες ανακοινώσεις, στα μαγαζιά και στη λαϊκή της πόλης και τον μόνον που έβριζαν οι δημότες- κάτοικοι ήταν η Δημοτική Αρχή.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και την Τετάρτη το πρωί απέχουμε μαζικά και συγκεντρωνόμαστε έξω από το Δημαρχείο, έως την ώρα όπου μαζικά θα διαδηλώσουμε έξω από την αίθουσα που θα εκδικάζεται η υπόθεση.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση απέναντι στον αυταρχισμό της Δημοτικής Αρχής Βούρου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ-ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Το ΔΣ                                               12.12.2023