Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

️Η σημερινή, μαζική πορεία έδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο ελληνικός λαός στέκεται αλληλέγγυος στην Παλαιστίνη, όπου εδώ και δύο μήνες ξεδιπλώνεται μία γενοκτονία από το κράτος του Ισραήλ.

Οι νεκροί ξεπερνούν τους 18.000, τα εγκλήματα πολέμου συνεχίζονται με θανάτους και τραυματισμούς αμάχων, πολλών εκ των οποίων είναι παιδιά, με τις επιθέσεις σε νοσοκομεία και σχολεία να επαναλαμβάνονται. Ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των κρατών του κόσμου τοποθετείται ενάντια στη δολοφονική επέμβαση του Ισραήλ, ο ευρωνατοϊκός άξονας μένει σταθερά προσανατολισμένος στη στήριξη της εθνοκάθαρσης στην Παλαιστίνη.

Η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της υποστήριξης στην νατοϊκή πολιτική.  Όμως, η κυβερνητική πολιτική του πιο πιστού υπηρέτη των ευρωατλαντικών σχεδίων δεν έχει κανένα έρεισμα στους εργαζόμενους και στη νεολαία.

Με μαζικούς αγώνες και ενωτικές, αντιπολεμικές πρωτοβουλίες να απαιτήσουμε δικαιοσύνη και λευτεριά στην Παλαιστίνη, διακοπή κάθε συνεργασίας της Ελλάδας με το κράτος του Ισραήλ.

                                                     Το Γραφείο Τύπου 16.12.2023