Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων – Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού 

Όχι στην κατοχή, Όχι στην εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων από το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ

Σύσκεψη Εργατικό Κέντρο Αθήνας Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, 6:30 μμ, 2ος όροφος

Συναγωνίστριες-ες,

Τις προηγούμενες μέρες, αμέσως μετά τη λήξη της προσωρινής εκεχειρίας, ο κατοχικός στρατός του Ισραήλ προχώρησε σε επανέναρξη των δολοφονικών βομβαρδισμών και επιθέσεων σε όλη τη λωρίδα της Γάζας, έχοντας εξασφαλίσει προηγουμένως το πράσινο φως των ΗΠΑ για την επόμενη φάση της σφαγής των Παλαιστινίων. Είναι φανερό ότι το Ισραήλ σχεδιάζει την κλιμάκωση των χτυπημάτων του στη Νότια Γάζα όπου έχουν καταφύγει 1,3 εκατομμύρια εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι. Η νέα φάση της σφαγής στη Γάζα έχει αποσυρθεί από την επικαιρότητα των ΜΜΕ. Είναι όμως γεγονός ότι συνεχίζεται η γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού και συνεπώς είναι κρίσιμη η συμβολή της διεθνούς αλληλεγγύης για το σταμάτημά της. Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων καλεί σε νέα σύσκεψη την Τρίτη 12/12/2023, 6.30μμ στο Ε.Κ.Α. [3ης Σεπτεμβρίου 48 Β] – 2ος όροφος με θέματα: 

  1.  Εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώνεται στη Γάζα
  2. Απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης της πρωτοβουλίας
  3. Προγραμματισμός νέων δράσεων.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων απευθύνει κάλεσμα στα Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να συμμετέχουν στη συνάντηση της Τρίτης 12/12 στο ΕΚΑ, προκειμένου να ισχυροποιηθεί το εργατικό μέτωπο για την επείγουσα διεθνή αλληλεγγύη που είναι αναγκαία προς τον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό. 

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων