Μεγάλη πορεία χθες στην Αθήνα στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Μεγάλη πορεία χθες στην Αθήνα στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με 10.000 λαού και νεολαίας να κατακλύζουν το κέντρο!
Η δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας από την αστυνομία δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της!
Είχε προηγηθεί η μεσημεριανή πορεία με συμμετοχή σχολείων και μαθητών, μαζί με τους Φοιτητικής Συλλόγους! 15 χρόνια μετά και οι νέοι και οι νέες, που τότε ήταν νήπια, συνεχίζουν να διαδηλώνουν!
Το σύνθημα της εξέγερσης του Δεκέμβρη του 2008, “Στις τράπεζες λεφτά, στην νεολαία σφαίρες” συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτυπώνει την πραγματικότητα που επιφυλάσσει για την νεολαία η νεοφιλελεύθερη πολιτική του αυταρχισμού, της λιτότητας και της διάλυσης δικαιωμάτων σε εκπαίδευση και εργασία!
Η Λαϊκή Ενότητα- ΑΑ συμμετείχε μαζικά στην πορεία, τόσο με παρουσία του μπλοκ της, όσο και μέσα απ’ τους μαζικούς φορείς της νεολαίας!
Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες που συμμετείχαν στις χθεσινές πορείες σε όλη την χώρα και απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας και αγώνα, ώστε να ανασυγκροτηθεί ένα πλατύ μέτωπο κοινωνικής και πολιτικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Επίσης, η Λαϊκή Ενότητα-ΑΑ καταγγέλλει τις επιδρομές των ΜΑΤ που έλαβαν χώρα στα Εξάρχεια. Οι επιθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ αναδεικνύουν την βαθιά απέχθεια, τόσο της ίδιας, όσο και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απέναντι στην δημοσιογραφία που δεν είναι ελεγχόμενη και αποτυπώνει την πραγματικότητα ως έχει και όχι όπως θέλει να την παρουσιάζουν οι κυρίαρχοι.
Οι χουλιγκανισμοί των ΜΑΤατζήδων, που έφτασαν ακόμα και σε “κατέβασμα” τζαμαριών σε πολυκατοικίες, αναδεικνύουν τα αποτελέσματα της πολιτικής του “ακαταδίωκτου” που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τους κινδύνους που διαμορφώνονται για να προκληθούν νέα θύματα από την πολιτική της καταστολής και του αυταρχισμού.