Να σταματήσει η σφαγή των Παλαιστινίων στην μαρτυρική Γάζα!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΓΑΖΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 7 μ.μ.

στο ΜΙΚΡΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Καταγγέλλουμε και απαιτούμε να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού της μαρτυρικής Γάζας, από τα στρατεύματα κατοχής του σιωνιστικού Ισραήλ. Καταδικάζουμε τις επί 70 και πλέον χρόνια σφαγές, εκτοπίσεις, αρπαγές της γης του Παλαιστινιακού λαού. Το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλμε την στήριξη των δυτικών ιμπεριαλιστών (ΗΠΑ-ΕΕ), από το απόγευμα της Παρασκευής 27/10 επιδίδεται σε μια τεράστια επιχείρηση ενάντια στον παλαιστινιακό λαό στην Γάζα. Ο αποκλεισμένος από το 2006 λαός στην Λωρίδα της Γάζας, στερείται μαζικά το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα τρόφιμα, την υγειονομική περίθαλψη. Οι σιωνιστές βομβαρδίζουν δίχως έλεος νοσοκομεία, σχολεία, προσφυγικούς καταυλισμούς, κατοικημένες περιοχές, και τώρα, μετά από την ολιγοήμερη κατάπαυση του πυρός και την ανταλλαγή αιχμαλώτων, με ακόμα μεγαλύτερη αγριότητα συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

Πρόκειται για συνειδητή γενοκτονία των Παλαιστινίων, που έως τώρα μετρούν πάνω από 14.000 νεκρούς, εκ των οποίων τα νεκρά παιδιά έχουν ξεπεράσει τα 5.000, οι νεκρές γυναίκες επίσης έχουν ξεπεράσει τις 5.000, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 2.000 αγνοούμενοι κάτω από τα συντρίμμια και πάνω από 40.000 τραυματίες. Ταυτόχρονα βγαίνουν στην δημοσιότητα οι αρρωστημένες ιδέες ναζιστικού τύπου των σιωνιστών, για μαζική εκτόπιση των εκατομμυρίων Παλαιστινίων από την Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη.

Καταγγέλλουμε την ντροπιαστική στάση της ελληνικής κυβέρνησης που στηρίζει τους φονιάδες των ΗΠΑ- Ισραήλ και κράτησε την στάση της «αποχής» ακόμα και από το ψήφισμα που υπερψηφίστηκε στον ΟΗΕ για «ανθρωπιστική εκεχειρία». Ο Μητσοτάκης έσπευσε να δηλώσει με προσωπική επίσκεψη στο Νετανιάχου τη στήριξή του στην εξόντωση του Παλαιστινιακού λαού, ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων (ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ κ.α.) έχει μετατρέψει τη χώρα σε ορμητήριο των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, των Ισραηλινών, παραχωρώντας, εκτός από τις νατοϊκές βάσεις, και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, από την οποία εκατοντάδες Αμερικανοί στρατιώτες παρέχουν βοήθεια στις επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων. Παράλληλα η κυβέρνηση, το σύστημα και τα καθεστωτικά ΜΜΕ ποινικοποιούν και λασπολογούν ενάντια σε όποιον σύλλογο, σωματείο ή προοδευτικό άνθρωπο δίνει  και δείχνει την  έμπρακτη στήριξή του στον λαό της Παλαιστίνης!

Ο ελληνικός λαός πρέπει να απαιτήσει από την κυβέρνηση να απέχει από οποιαδήποτε συμμετοχή στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού και να αντιπαλέψει την πολιτική των εξοπλισμών που από την μια τον σέρνει στα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών και κάνει την χώρα συνένοχη στην σιωνιστική σφαγή και από την άλλη  σε συνδυασμό με τις πολιτικές της ακρίβειας και της λιτότητας τον βυθίζει στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Και φυσικά να διεκδικήσει με μαζικούς αγώνες αυξήσεις σε μισθούς- συντάξεις, και να υπερασπίσει τα δικαιώματά του σε υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλιση που χτυπιούνται με βάναυσο τρόπο.

Αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να αφήσουμε τον γενναίο λαό της Παλαιστίνης μόνο του να αντιμετωπίσει αυτή τη στρατιωτική μηχανή κατοχής και μαζικής εξόντωσης. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για λεύτερη και ανεξάρτητη πατρίδα.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΕΞΟΡΜΗΣΗ:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Άγαλμα του Βενιζέλου

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ- ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μέλη της παλαιστινιακής κοινότητας της Θεσσαλονίκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ