Δείγμα εξευτελιστικής υποτέλειας, η δίωξη 22χρονου Παλαιστίνιου επειδή τοποθέτησε Παλαιστινιακή σημαία με την Ελληνική

Δείγμα εξευτελιστικής υποτέλειας, η δίωξη 22χρονου Παλαιστίνιου επειδή τοποθέτησε Παλαιστινιακή σημαία με την Ελληνική.

Η σύλληψη και ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 22χρονου Παλαιστίνιου επειδή τοποθέτησε Παλαιστινιακή και Ελληνική σημαία σε στύλο στην Πλατεία Συντάγματος, αποτελεί πρόκληση και απόδειξη της απόλυτης υποτέλειας της χώρας μας στα κελεύσματα ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ισραήλ.

Ο Παλαιστίνιος διώκεται με την κατηγορία του αρ. 141 ΠΚ με βάση το οποίο «Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών».

Ουσιαστικά, δηλαδή, του αποδόθηκε η εξωφρενική κατηγορία ότι επειδή τοποθέτησε τη σημαία της χώρας του δίπλα στην ελληνική, η Ελλάδα κινδυνεύει με αντίποινα από το Ισραήλ! Θα ήταν γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο.

Η κυβέρνηση και από κοντά η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας, δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν την απόλυτη υποταγή τους στο κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ, που συνεχίζει τη σφαγή και τα εγκλήματα πολέμου στη Γάζα και στους πολεμοχαρείς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, που έχουν σκορπίσει το θάνατο και την καταστροφή σε όλο τον πλανήτη. Η καταδίωξη ενός Παλαιστινίου απλώς και μόνο επειδή ανάρτησε τη σημαία της χώρας του αποτελεί ακραίο αυταρχισμό, αγριότητα και αυθαιρεσία απέναντι σε έναν λαό αδικημένο που αντιμετωπίζει τον κίνδυνο εθνοκάθαρσης.

Η κίνηση αυτή στόχο έχει να δώσει διαπιστευτήρια στο Ισραήλ και να σπείρει την τρομοκρατία στον ελληνικό λαό που δηλώνει μαζικά την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό με ογκώδεις συνεχείς διαδηλώσεις.

Να πάψει κάθε δίωξη σε βάρος του 22χρονου. Καμία υποταγή, καμία συνεργασία με το Ισραήλ που εγκληματεί καθημερινά σε βάρος αμάχων και ενός ολόκληρου λαού.

Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη!

Το Γραφείο Τύπου 7.11.2023