Κυριακή 5/11, συγκέντρωση και πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ, 12.00 άγαλμα Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή)

Κυριακή 5/11, συγκέντρωση και πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ, 12.00 άγαλμα Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή)

Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα

Κυριακή 5/11, συγκέντρωση και πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ, 12.00 άγαλμα Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή)

Η συνεχιζόμενη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από την Ισραηλινή σφαγή στη Γάζα έχει οδηγήσει σε έναν από τους πιο θανατηφόρους μήνες εδώ και δεκαετίες, με χιλιάδες νεκρούς, ανάμεσά τους και αμέτρητα παιδιά.

Το Ισραήλ συνεχίζει τα εγκλήματα πολέμου χτυπώντας στόχους αμάχων με σκοπό την εξόντωση και την κάμψη του φρονήματος του λαού της Παλαιστίνης, χτυπώντας νοσοκομεία, ασθενοφόρα και πολιτικά οχήματα αμάχων.

Το κράτος – τρομοκράτης του Ισραήλ, μετά από την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος απαρτχάιντ και καθημερινής στέρησης της ελευθερίας, των δικαίων, αλλά και ζωτικών αγαθών από το λαό της Παλαιστίνης, κλιμακώνει την επίθεση με μια επιχείρηση εθνοκάθαρσης, που στηρίζεται ξεδιάντροπα από τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα ως «δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα».

Τα ιμπεριαλιστικά κέντρα ΗΠΑ – ΕΕ- ΝΑΤΟ είναι συνένοχα, στηρίζουν τα εγκλήματα του Ισραήλ για να επιβάλλουν τα ισχυρά οικονομικά και γεωπολιτικά τους συμφέροντα στην περιοχή.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να εμπλέξει τη χώρα μας στα εγκλήματα πολέμου του καθεστώτος Νετανιάχου, με την πρόσφατη προκλητική επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ, και την ντροπιαστική αποχή από την ψήφιση στον ΟΗΕ ψηφίσματος για εκεχειρία και ανθρωπιστικές διόδους.

Ο ελληνικός λαός, όπως και διεθνώς οι λαοί, δεν ταυτίζονται με αυτήν την αδικία και την εξόντωση του παλαιστινιακού λαού που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, όπως φαίνεται από τος τεράστιες κινητοποιήσεις υπέρ του παλαιστινιακού λαού σε όλο τον κόσμο.

Συνεχίζουμε με μαζικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στο λαό της Γάζας και της Παλαιστίνης. Οι λαοί να παλέψουν για να πάψει ο βομβαρδισμός και η χερσαία εισβολή στην Γάζα.

▪️ Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού.

▪️Ο ελληνικός λαός να σταθεί αποφασιστικά δίπλα στις δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης.

▪️Να σταματήσει ΑΜΕΣΑ η σφαγή στη Γάζα.

▪️ Διεθνής Απομόνωση του Ισραήλ ως κράτους απαρτχάιντ.

Το Γραφείο Τύπου 4.11.2023